Prati nas

Šokantno

Hrvatska pevačica otkrila svoju najmračniju tajnu: Nije se prostituisala, ali zato…

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Kako bi svima objasnila da se ona nije prostituisala u javnoj kući svog dečka, Slađana Petrušić je odlučila da otkrije istinu i ispriča čime se zapravo bavio njen bivši dečko.

“Evo, priznaću. Bilo mi je čudno što često izlazi iz kuće. I stalno su mu zvonili telefoni. U restoranima su mu prilazili neki čudni tipovi. Nikad nisam videla nijednu devojku u tim poslovima. Shvatila sam da je u pitanju droga. Bili smo u restoranu i primetila sam mnogo ljudi oko nas. Po izlasku, oni su krenuli za nama. Čula sam da mi se nešto dešava iza leđa. Tada je neko povikao ‘policija'”, ispričala je Slađa.

Ona je čak i dodala da je u stanu pronašla drogu i to sasvim slučajno: “Primetila sam da je slavina stajala nekako neravnomerno. Kad sam dotakla, sve je to popadalo po meni”.

Međutim, izgleda da nije dobila rekaciju kojom se nadala, jer su je ostli učesnici rijalitija Parovi optuživali da je i ona bila upućena u posao.

“Slađa je bila na zadatku. Kad je završen zadatak, završena je i ljubav”, rekla je Vesna Rivas.

3 komentara

3 Comments

 1. Sretko

  09. 03. 2016. at 00:18

  Jadna si i sramotna SRBIJOOOOO mojaaaa!!! PRODUKCIJO (i mali miš alkoholičar Marić, zaljubljen u Sladju), zašto toliko tolerišete grube greške neandertalca, patološkog LAŽOVA, psihičkog bolesnika “miša” od Šipova, patološke LAŽOVKE Irvaske, koja je svoju nepokretnu majku pre 4 godine izbacila iz kuće, psihotično bolesne LAŽOVKE prostitutke Sladje čiji je otac u ratu po Bosni masakrirao SRBE, bolesne tj lečene psihopatinje Kuličke, kuje koje se prostituišu Ružica AJKULA (usta za 5 penisa) i Ajfonka, Lezbejke Matore, itd, itd??? Pa taj retardirani Zmaj i KULIĆKA su jedino za psihiatriju!!! Nema glasa i vrišti i kreći, zabranite mu pevanje! Vredja žene, cure, ma sve ljude na planeti. Ukoliko ga bilo ko nominuje, taj retard primitivni poludi a vokabular mu je zaista grozan!!! Dokle bre više, fuuuj i bljaaaak!!!

 2. Brendon

  24. 03. 2016. at 20:57

  Sladjo ti si stvarno najpokvarenija i DNO DNA! Otac ti je u ratu u Bosni masakrirao Srbe a ti si prodavala posle tvoje telo-usluge po Zagrebu, znamo sve. Malnar te peglao i “davao” te svojim drugovima na poklon! Mali MIŠ Marić te forsira jer ste imali SEX (zato si i ovde u rijalitiju) a sada se uvlačiš i Šešelju. Isti se istom raduje, fuuuuj i bljaaak!

 3. Brendon

  22. 04. 2016. at 23:12

  Sladja je**o te nije samo onaj tko te nije pitao! Aj ne laži više glupa prostakuša! Nemoj se više nikada vraćati u Zagreb i HRV!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top