„Daj, bre Slađo, da li si normalna?“: Slađana šokirala sve u Parovima

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot) Svi znaju da je Slađana Petrušić imala romansu sa Urošem Ćertićem, zato niko nije ni očekivao da će, kada se on vrati u šou, da poljubi muškarca zbog koga je on izbačen – Zmaja od Šipova.
(foto: Screenshot) Poljubac ove dve rijaliti zvezde je bio toliko neočekivan da su i ukućani vile ostali šokirani. „Daj, bre Slađo, da li si normalna“, nervozno je urlao Nenad Marinković Gastoz.   (foto: Screenshot) Međutim, par se nije obazirao već je nastavio još strasnije da se ljubi. „Ne dam Slađu, vodim je u Šipovo“, rekao je Zmaj u jednom trenutku. (foto: screenshot) Da li je to rijaliti Parovi dobio novi par?

2 Responses

  1. FUJ, moze skoro deda da joj bude !

    i onda Era samo pedofil. More sve u kavez i baciti kljuc

  2. Jadna si i sramotna SRBIJOOOOO mojaaaa!!! PRODUKCIJO (i mali miš alkoholičar Marić, zaljubljen u Sladju), zašto toliko tolerišete grube greške neandertalca, patološkog LAŽOVA, psihičkog bolesnika “miša” od Šipova, patološke LAŽOVKE Irvaske, koja je svoju nepokretnu majku pre 4 godine izbacila iz kuće, psihotično bolesne LAŽOVKE prostitutke Sladje čiji je otac u ratu po Bosni masakrirao SRBE, bolesne tj lečene psihopatkinje Kuličke, kuje koje se prostituišu Ružica AJKULA (usta za 5 penisa) i Ajfonka, Lezbejke Matore, itd, itd??? Pa taj retardirani Zmaj i KULIĆKA su jedino za psihiatriju!!! Nema glasa i vrišti i kreći, zabranite mu pevanje! Vredja žene, cure, ma sve ljude na planeti. Ukoliko ga bilo ko nominuje, taj retard primitivni poludi a vokabular mu je zaista grozan!!! Dokle bre više, fuuuj i bljaaaak!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI