Žena zmija! Srpska pevačica u novom spotu od glave do pete u zmijskoj koži

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sara Jo danas je objavila dugoočekivani singl Kaži mi.

Spot za ovu pesmu, pevačica je prethodnih dana najavljivala kroz fotografije i kratke snimke, a publika je sada konačno u prilici da vidi sve ono na čemu je vredno radila prethodnih meseci.

Oduvek sam želela da imam spot sa zahtevnom plesnom koreografijom, u čemu mi je pomogao sjajni plesač iz Slovenije, moj partner u spotu, Žiga Sotlar. Nadam se da će se publici dopasti i da će zavoleti Kaži mi.“ priča Sara.

„S obzirom na to da sam se zasitila agresivnijeg pristupa u pesmama, poželela sam da ovog puta pružimo publici potpuno drugačiji vajb – lagan i nežan, a u isto vreme upečatljiv i senzualan,“ dodaje ona.

Žiga Sotlar poznat je i kao koreograf Severinine turneje „Halo“,  a prvu saradnju sa Sarom ostvario je na manifestaciji MAC koja je početkom godine održana u Beogradu.

Tokom svoje dosadašnje karijere bio sam deo mnogih muzičkih spotova, ali sa sigurnošću mogu da kažem da je snimanje Sarinog spota bilo jedno od najbolje organizovanih. Bio sam iznenađen što smo uspeli da sve snimimo u jednom danu. Iskreno sam bio oduševljen i iznenađen koliko je Sara profesionalna i disciplinovana, i kako je uspela da tokom celog snimanja održi energiju na najvišem nivou i da najbolje od sebe. Ona je jedinstveni umetnik, kakvih je malo na Balkanu. Pored toga što je sjajan pevač, ona dosta obraća pažnju na koreografije, stajlinge i kompletan vizuelni identitet,“ rekao je Žiga.

Njena nova pesma Kaži mi nastala je u Bassivity studiju, a i nju, kao i prethodne dve, potpisuje Nikola Kirćanski Kei.  Reditelj spota je Lazar Bogdanović za produkciju NN Media.

POSLEDNJE VESTI