Žestok okršaj između Maje Nikolić i Zorice Brunclik

(foto:sreenshot)

U Pinkovim zvezdama je situacija iz emisije u emisiju situacija sve napetija, a u sinoćnoj epizodi su nesuglasice između dve članice žirija eskalirale.
“Vreme je da stavimo tačku na ovakvo Majino ponašanje, jednom za svagda. Njene neukusne opaske upućene na račun kolege, pa majki Crne Gore da svi sinovi puštaju brkove da bi ličili na svoje majke, a feljtoni o meni, mojoj gluposti i neobrazovanju su za tabloide. Nije da hoću da ćutim, ali ne želim da ulazim sa Majom u bilo kakvu raspravu zato što to nije moj nivo”, započela je Zorica Brunclik, kako prenosi Alo!.

“Njene opaske sa seksualnom konotacijom upućene Kaliniću i Šabanu prevazilaze svaku meru! Ne slažem se sa tim, a ne mogu ništa da uradim. Ona svojim rečnikom devalvira čitav žiri i ovaj serijal, imam hrabrosti to da kažem. Vrhunac neukusa jedne žene koja ima odraslog, punoletnog sina je reći mu: ‘Okreni se za mene jer imaš divnu guzu’. Ja sam nemoćna jer imam ugovor s produkcijom u kom zaista nisam mogla da predvidim da ćemo imati člana žirija koji je opterećen mnogim stvarima tako da moje ćutanje nije znak odobravanja. Ćutim zato što sam nemoćna. Mislim da nikome ovde ne prija Majino ponašanje”, završila je pevačica svoje izlaganje vidno iznervirana.

Nakon što je publika aplauzom podržala Zoricu, članovima žirija i publici obratila se i pevačica Maja Nikolić“Imam repliku. Ovo nije parlament, niti skupština. Ovo je zabavni šou program i ko nije došao da se igra mora ponovo u prvi razred. Ne samo da bi imao vokabular za muzičke žargone i da bi se obrazovao. Na moj nivo se ne spušta već se uzdiže. Ja zaista nisam kriva što nije dobila crvenu fotelju u neko gore ili bolje vreme nego danas. Nisam kriva za nečije neispunjene snove i ne volim osobe koje ne umeju da se šale na svoj, ni na tuđ račun. Apsolutno nisam kriva ni što neko ne može intelektualno da mi parira. Svaki član žirija sebe predstavlja na način kako misli da treba, a ja se toliko dobro osećam ovde”, objasnila je Maja koja nažalost nije dobila podršku publike već neprijatne uzvike.

Povezane vesti

Back to Top