Search
Close this search box.

Žestok okršaj Zorice i Maje: „Sram tebe, bre, bilo, matora“

Zorica je Maju najpre optužila da je kandidatkinju namerno izbacila zbog njene pesme (foto: Screenshot)

Sinoć je u emisiji Pinkove zvezde došlo do žustre svađe između Maje Nikolić i Zorice Brunclik, a sve zbog rezultata glasanja jedne od grupa, iz koje je ispala takmičarka koja je otpevala upravo numeru Brunclikove.

„Maja nije glasala zato što je Tanja pevala moju pesmu, eto, zbog toga“, rekla je Zorica pred svima, ali je plavokosa kolegenica pokušala da je demantuje.  „Ja sam rekla da volim tu pesmu. Zorice, ti meni uopšte nisi bitna, ja u ovom žiriju uopšte nisam zbog tebe, ženo, niti razmišljam o tebi. Nemoj sebe stalno da stavljaš na prvo mesto“, odgovorila joj je Nikolićeva.

Maja nije ostala dužna starijoj kolegenici (foto: Screenshot)

„Znaš šta?! Stidi se!“, odbrusila joj je Zorica, a potom spustila svoju crvenu stolicu. Maja joj je poručila da je ostavi na miru i svom mužu kući priča šta misli, što je nateralo Brunclikovu da ponovo podigne stolicu i još jednom Maji besno poruči: „Ostavi ti mog muža! Ti si neko ko večeras želi da se revanšira, igraš se sa ljudskim sudbinama. Sram te bilo! Ti si najnekompetentnija ovde“. Maja joj se odmah revanširala za uvrede, rečima: „Sram tebe, bre, bilo, matora! Tu vrištiš u falšu, distoniraš dok vrištiš“.

Kako je njihova svađa izgledala, pogledajte na snimku.

https://youtu.be/VP9d2d7C23I

POSLEDNJE VESTI