in

Zorannah piše drugu knjigu


blogerka
Zorana Jovanović Zorannah (Foto: Instagram)

Popularna modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah se trenutno nalazi u Americi, a kada se vrati kući čeka je novi projekat – pisanje druge knjige!

Knjiga Life&Style je doživela ogromni uspeh na Sajmu knjiga u Beogradu. Prodato je više od 3.000 primeraka. Zato ne treba da nas čudi što je blogerka rešila  da izda još jednu knjigu.

„Veoma sam ponosna na ovo što smo izdavačka kuća i ja uradili, i hvala im puno na podršci i činjenici da su na vreme prepoznali da se uspeh može očekivati. Planirala sam da objavim samo ovu knjigu, ali kad sam je završila, počela sam da razmišljam o tome da izdamo još jednu. Doći će i ona na red, ali to delo iziskuje više vremena i truda.“, izjavila je Zorana za Story.

Jovanovićeva je demontovala da je pobegla iz Srbije. „Nemam razloga da bežim, negativnih komentara će uvek biti i to me ne dotiče. Odavno sam profesionalno angažovana van granica naše zemlje, i u Americi boravim zbog posla, širim posao na toj teritoriji i najveći deo naredne godine provešću upravo u toj zemlji.“, rekla je na kraju blogerka.

Inače, noj  se polomio mobilni telefon u Majamiju. Iako joj je on neophodan, lepa blogerka se nije previše potresla.

Pogledajte video: