Prati nas

Extra

Zorica Brunclik vrištala u avionu za Pariz!

Preplašena Zorica! (foto:Kurir)

Preplašena Zorica! (foto: Prva)

Prava drama je nastala juče u avionu koji je iz Beograda leteo za Pariz, kada je pevačica Zorica Brunclik, počela da vrišti kada je zbog lošeg vremena došlo do turbulencije.

Sa njom je leteo i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, koga je pevačica čvrsto uhvatila za ruku u trenutku kada je došlo do propadanja aviona kroz oblake.

Ni pevačica Andreana Čekić koja je putovala sa svojim dečkom, nije ostala ravnodušna u ovoj situaciji, pa je zajedno sa Zoricom, u duetu, vrištala iz sveg glasa, dok su ih njihove jače polovine smirivale i ubeđivale da je to normalna stvar koja se često dešava.

“Volim Zoricu Brunclik. Danas je Kemiša stisnula za ruku u toku turbulencije i dečjim glasom šaputala: ‘Što se sad trese?’ To sam i ja radila”, izjavila je Andreana, nakon što je panika prošla i sletanje prošlo u redu.

“Mislila sam da samo ja bolujem od džetlega i da samo ja paničim i hvatam dečka za ruku kada se avion treska, ali sada znam da imam saveznika u Zorki. Što je najgore, taj problem ne prolazi, iako često zbog posla putujem i čini mi se da mi je, što više letim, sve gore”, ponovila je pevačica, koja često nastupa po klubovima u Parizu.

3 komentara

3 Comments

 1. zorica

  08. 04. 2015. at 12:05

  zorice bolje idi pomozi cerki da vise ne zivi u bedi i siromastvu,jos se vozis skupim avionom,kako te nije sramota NARODA I SEBE SAME,ZORICE SRAM TE BILO

 2. *STARSHIP

  08. 04. 2015. at 12:13

  STA RECI O BABETINI KOJA JE U 7-oj DECENIJI UMISLILA DA JE TINEJDZERKA….
  LOL&RIP

 3. Madonica

  08. 04. 2015. at 17:38

  “Mislila sam da samo ja bolujem od džetlega” – da li ona (i ti Marko koji si napisao tekst) zna sta je dzetleg? Aman, malo se bar obrazujte…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top