Prati nas

Aleksandar Radojičić izgubio starateljstvo nad ćerkom

Život

Aleksandar Radojičić izgubio starateljstvo nad ćerkom

Glumac sa ćerkicom Ajom (foto: Instagram)

Glumac sa ćerkicom Ajom (foto: Instagram)

Aleksandar Radojičić izgubio je borbu za starateljstvo nad troipogodišnjom ćerkom Ajom koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa Jelenom Melezović.

Sudski proces trajao je dve godine, a 30. juna doneta je konačna presuda kojom je odlučeno da Aja pripadne majci.

“Proces je trajao dve godine. Aleksandar se nekoliko puta žalio na odluke suda, međutim, više ne može ništa da promeni iako i sada ima pravo žalbe. Nakon veštačenja oba roditelja doneta je odluka da Jelena dobije potpuno starateljstvo, a da se Aleksandru odrede termini za viđanje deteta. Aja će se viđati sa ocem svake druge nedelje, a Aleksandar će morati da isplati i retroaktivno sve zaostale alimentacije koje nije izmirio dok je sudski proces trajao. Baš je bila velika tenzija tokom poslednjeg ročišta u Zrenjaninu, i Jelena i Aleksandar su se rasplakali, to je bio najteži trenutak za sve prisutne”, rekao je za Kurir Star izvor blizak bivšem paru.

“Malo sam u nekoj gužvi. Izbegavam da javno govorim na takve teme. Ne mogu ni da pričam o tome, verujte”, rekao je Radojičić o ovoj bolnoj temi novinarima Stara.

1 komentar

1 komentar

  1. ana

    11. 07. 2016. at 13:42

    Bas tuzno :( Najbolje bi bilo da su ljudi bili malo vise tolerantni i strpljivi i probali osnuju neku zajednicu zivota zbog deteta ali i zbog sebe. Ali kad nisu….:(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top