Prati nas

Ana Kokić i Nikola Rađen potvrdili razvod: Ovo je delikatan trenutak

Vesti

Ana Kokić i Nikola Rađen potvrdili razvod: Ovo je delikatan trenutak

”Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak”

Juče se u medijima proširila vest da su Ana Kokić i Nikola Rađen podneli zahtev za razvod za Božić, što je poznati par danas i potvrdio zvaničnim saopštenjem.

Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju. Hvala na razumevanju’’, napisao je par u saopštenju.

O problemima u braku ovog para govori se već godinama, a u intervjuu koji je pevačica dala Gloriji u septembru prošle godine je i sama progovorila o njima.

“Naš brak je kao svaki drugi. Bilo je mnogo uspona i padova, lepih i onih drugih trenutaka, ali pamtimo samo najlepše. Trudimo se da živimo u skladu sa izrekom: “Kakve su ti misli, takav ti je život”, pa ružnome ne pridajemo značaja,” rekla je ona tada, ne demantujući probleme.

“Nisam upoznala porodicu bez problema i koja se nikad nije našla u okolnostima koje nisu prijatne. Na svu sreću, naši problemi su bili rešivi i mogli smo da ih prevaziđemo,” istakla je Ana i dodala da nije sve turbulentno kakvim se čini.

Ana Kokić i Nikola Rađen venčali su se 19. oktobra 2008. godine. Imaju dve kćerke, Ninu i Teu.


2 komentara

2 Comments

  1. ja

    08. 01. 2019. at 14:41

    uf kako bih ja opalio ovog Radjena

  2. lulu

    08. 01. 2019. at 14:49

    meni je bezeze:)))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top