Connect with us

Anastasija Ražnatović o operacijama: To je deo moje intime

Extra

Anastasija Ražnatović o operacijama: To je deo moje intime

O izgledu Cecine kćerke, Anastasije Ražnatović, govori se otkako je ona kročila na javnu scenu pre nekoliko godina. Najviše se pričalo o tome da je imala nekoliko estetskih zahteva, među kojima su uvećanje usana i smanjenje nosa.

No, mlada devojka u intervjuu koji je dala za dnevno list Alo kategorički je odbila da govori na temu plastičnih operacija.

“Nikada nisam želela o tome da pričam, jer je to deo moje intime,” ispričala je i potom dodala da ne reaguje na komentare drugih da je sva izoperisana: “Ljudi pričaju svašta i ne mogu da idem od jednog do drugog i govorim da nije tako. Ne može svako da te voli i podržava i ja sam toga svesna.”

Ona otkriva i da joj nije problem da se fotografiše bez šminke, što se često može videti na objavama na drutšvenim mrežama. “Ja sam svakog dana bez šminke i u trenerci. Slobodno mogu da kažem da me jako mrzi da se sređujem. Kada se pojavljujem u medijima, dajem izjave…moram da budem sređena, jer takva bude prilika, ali preko dana, s društvom uvek budem kežual. Tako se najbolje osećam.”

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. mhm

  21/01/2018 at 2:52 pm

  bljuc

 2. KRSTINJA

  21/01/2018 at 6:33 pm

  LJUBAVI ONDA OBUCI GAĆE NA FACU KADA TI JE VEĆ TO INTIMNI DEO ❤️

 3. Vanesa

  22/01/2018 at 12:26 am

  A na ovoj slici, ko brat joj sa šminkom buhahaha

 4. Countess

  22/01/2018 at 6:56 pm

  Naravno da ima pravo to da zadrži za sebe, ali s obzirom na to da je u medijima prisutna od malena, svima je i više nego očigledna razlika između fotografija prije-poslije, tako da mislim da stvarno nema razloga da to drži kao u nekoj tajnosti. Nekada je ličila na svog oca, a sada…ne znam na koga…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top