Prati nas

Anastasijin prvi nastup biće u diskoteci Top Hill

Extra

Anastasijin prvi nastup biće u diskoteci Top Hill

Iako je pesmu izbacila pre manje od nedelju dana, Anastasija Ražnatović spremna je za nastupe.

Njen prvi javni nastup biće u diskoteci Top Hill, jednoj od najpoznatijih u ovom regionu, u kojoj će nastupiti zajedno sa mamom Cecom.

“Anastasija je nedavno izbacila svoj singl prvenac, koji će prvi put uživo zapevati pred mnogobrojnom publikom svoje majke u najpoznatijem budvanskom klubu. Cecina mezimica se u aprilu prvi put pojavila s mamom na bini na njenom koncertu u Minhenu, čime je najavila da uskoro i sama postaje pevačica, a sada će u Crnoj Gori ponoviti to iskustvo, gde će se premijerno uživo predstaviti sa svojom prvom pesmom. Nastupi s majkom će joj svakako pomoći da se opusti pred masom ljudi i oslobodi na sceni pre neko što krene samostalno da nastupa,” otkriva izvor blizak Ražnatovićima.

Iako ima samo jednu numeru, Anastasija će na nastupu izvesti još nekoliko pesama koje ona voli, a koje su u ovom trenutku popularne.

Anastasija oduvek želi da krene maminim stopama, ali je odluku da ozbiljno uplovi u muzičke vode donela tek sa 20 godina, kada je procenila da je dovoljno zrela da počne profesionalno da se bavi pevanjem.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top