Connect with us

Angelina glumi kontroverznu TV kuvaricu Nigellu?
Film

Angelina glumi kontroverznu TV kuvaricu Nigellu?

angelina-nigella

Angelina i Nigella

Pre par meseci pisali smo o tome da je trgovac umetničkih dela, Charles Saatchi, optužio svoju bivšu ženu Nigellu Lawson, poznatu TV kuvaricu, da je heroinski zavisnik, te da droga kontroliše njenu moć rasuđivanja – zbog čega je dozvolila svojim asistentkinjama da troše njihov zajednički novac.

Britanska TV kuvarica, koja se prošle godine našla u centru pažnje ostrvske javnosti, kako zbog razvoda, tako i zbog navodne zavisnosti, interesantan je materijal za scenariste, zbog čega će po njenom životu biti napravljen i film. Otkriveno je da će glavna uloga pripasti slavnoj Angelini Jolie, koja će na velikom platnu odigrati Nigellu.

“Angelina je planirala da u 2014. godini uzme dosta slobodnog vremena i ne radi na filmovima, ali ova uloga joj se vrlo dopala”, kaže izvor dnevnih novina The Sun. “Upućena je u dešavanja u Nigellinom životu i deli mišljenje onih koji tvrde da je TV kuvarica prvenstveno sjajna žena. Na filmu će sve biti otkriveno.”

Još uvek nema podataka ni kada će krenuti snimanje filma, ni kada će biti u bioskopima širom sveta.

Redakcija Tracara.com

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Papi

    08/01/2014 at 4:45 pm

    Malooo je nebitna licnost da bi se snimio film o njoj. Ima mnogo ljudi koji su to vise zasluzili.

  2. Anja

    08/01/2014 at 8:49 pm

    Pa dragi Papi ,nije bitno to da li je poznata ili ne .. ne prave se filmovi na osnovu toga koliko je ko popularan , nego kakvu pricu nosi njegov zivot i da li je dovoljno interesantan za film ili ne! Kao npr. Titanik , prica o dvoje mladih koji su se zaljubili na brodu i poginuli dan ili dva nakon toga. Jesu li oni bili popularni i poznati svijetu ??? Ne !

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top