Connect with us

Bali-beg u krevetu sa muškarcem!
Hot!

Bali-beg u krevetu sa muškarcem!

Iako je proglašen za miljenika Srpkinja, ne sumnjamo da će se neki dečaci obradovati ovoj informaciji!

Turski glumac Burak Özçivit, koji tumači lik Bali-bega zapravo je gej! Njega je verenica uhvatila u preljubi sa muškarcem, piše turski list HaberlerUskoro će dve nedelje otkako nije sa svojom devojkom, a razlog za to je njegova preljuba sa muškarcem, koga joj je predstavljao kao dobrog prijatelja. Pokušavao je da joj objasni da nisu radili ništa loše i da su se samo rvali, ali nije umeo da objasni zašto su pri tom skinuli donji veš,” priča sagovornica turskih dnevnih novina, a prenosi Kurir.

Turski mediji su ga svojevremeno opisivali kao homofoba, a Burak još uvek nije komentarisao ove navode. On se inače pre nekoliko godina slikao za nemački gej časopis Box.

P.Ž./Tračara
Foto: allstarpics.net

Loading...
52 Comments

52 komentara

 1. tonka

  30/03/2013 at 2:40 am

  lana pa to ti govori da nije gej a ne da se godinama pretvarao sa ženama s prvom curom javnosti poznatoj bijo je od 2002 točnije od svoje 19 godine sračunala ja sinoć i nikad do danas nije bilo sumnji pa ti to dovoljno govori o tome da je heteroseksualac potonja je veza raskinuta 2010 zbog njezina pravljenja ljubomornih scenaoko ljubavnih scena u seriji nakon toga je imao još dvije devojke uključujući iovu zadnju meni to dovoljno govori o njegovoj heteroseksualnosti usput zašto su svi zgodni muškarci gej zato što su oni ružniji ljubomorni pa izmišljaju a riki martin je iznimka

 2. Betsy

  17/06/2013 at 3:25 pm

  I’m a extended time watcher and I just considered I’d drop by and say hello there there for your incredibly 1st time.

  I critically get pleasure from your posts. Thanks
  You will be my role models. Many thanks for your post

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top