Prati nas

Banderas najveći Stanijin fan?

Extra

Banderas najveći Stanijin fan?

Ispod Stanijine slike Antonio je napisao “Ova žena je mnogo lepa, zove se Stanija Dobrojevic.”

Ni Holivud nije ostao imun na Stanijinu  lepotu. Nekadašnji veliki zavodnik Antonio Banderas postao je, reklo bi se, Stanijin veliki fan!

Na svom profilu na društvenoj mreži Facebook, latino zavodnik Antonio Banderas okačio je sliku Stanije Dobrojević uz komentar divljenja prema mladoj starleti.

Još uvek se ne zna da li se radi o lažnom profilu ili je Antonio zaista poludeo za našom Stanijom, tek Antonio je ispod slike starlete napisao “Ova žena je mnogo lepa. Zove se Stanija Dobrojević“.

Ukoliko se radi o lažnom profilu, mora se priznati da se autor profila dosta potrudio da dokaže autentičnost, obzirom da je nekoliko dana ranije na istom profilu izašlo nekoliko njegovih fotografija iz detinjstva!


Loading...
52 komentara

52 Comments

  1. Spiridon Kopicl

    21. 07. 2013. at 09:37

    jadnici jedni bjedni brt nule jedne oni su nasli tu da se ljute na nas da dislajkuju, jbg istina boli hahaha nikada nece biti u stanju ni mrtvoj kravi xD da obrisu noge sa ovakvim mozgom, samo za badava gnjece sofu debelom buljom i prstima masnim od krofni xD pisu komentare ma puknite hejteri od ljubomore necu da vas kunem ima da izgorite u paklu od silne malicije i hipokrizije, primitivni mozgovi jedni xD Bog sve vidi, necu nista ja da vam drzim predavanja zalim vas! iskompleksirane osobe bez trunke savjesti i morala…vi cete nekog da zovete ku*vom kako vas nije sramota…stidite se! ja da se ovako kidam od mrznje svaki dan ja bih nestao…jad i bjeda…na svakom sajtu primitivne osobe, mozete Natasi i Staniji i cijeloj ekipi pod prozor da obalavite, a cak ni to….hahaha

  2. mhm

    15. 08. 2013. at 23:51

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA…Ja nmg da verujem koliko vi mozete biti ljubomorni i iskompleksirani,ovo je haos!!! -.- Devojka je iskreno prelepa a vi mozete samo da joj se sagnete,realno,ljubomorni skotovi

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top