Prati nas

Beyonce otkriva: Život mi je bio ugrožen tokom trudnoće

Vesti

Beyonce otkriva: Život mi je bio ugrožen tokom trudnoće

Beyonce se porodila hitnim carskim rezom, nakon čega je mesec dana ležala u krevetu zbog komplikacija

Beyonce će krasiti naslovnu stranu septembarskog izdanja prestižnog Vogue magazina.

Predivne fotografije je, na njeno insistiranje, napravio mladi i talentovani Tyler Mitchel, koji je i prvi i jedini fotografer tamne puti koji je fotografisao naslovnicu Vagua od kada magazin postoji. Ovim povodom pevačica je dala i zanimljivi intervjuu u kojem je otkrila kroz kakve komplikacije je prošla tokom trudnoće.

Naime, Beyonce je u intervjuu ispričala da je doživela komplikaciju kroz koju prolazi samo 5% trudnica i zbog koje je morala da se porodi hitnim carskim rezom, ali je otkrila da je otkrila da zbog toga nije osećala obavezu da što pre izgubi višak kilograma.

‘’Imala sam 99 kilograma kada sam rodila Rum ii Sir. Bila sam natečena od toksemije a morala sam da ležim u krevetu više od mesec dana. Moj život i život mojih beba su bili ugroženi pa smo morali da odemo na hitan carski rez. Proveli smo puno nedelja u neonatalnom odeljenju intezivne nege. Danas osećam veliku povezanost sa roditeljima koji su prošli kroz sličan scenario”, izjavila je pevačica pa dodala:

‘’Nakon carskog reza moje srce se osećalo drugačije. To je velika operacija. Neki organi se pomeraju, a u pojedinim slučajevima se čak i vade iz tela. Mislim da mnogi to ne razumeju. Trebalo mi je vreme da se oporoavim. Tada sam prihavtila sebe i svoje telo. Posle šest meseci sam počela da se pripremam za Kočelu pa sam postala privremeni vegan, odrekla se kafe, alkohola i svih voćnih sokova. Ali bila sam strpljiva sa sobom i uživala u svom punijem telu’’, ispričala je Beyonce.

Ona je prznala da još uvek nije dostigla idealnu težinu, ali ne žuri u tom procesu.


8 komentara

8 Comments

 1. Mara

  07. 08. 2018. at 11:55

  SABERI SE I PREKINI DA KOPIRAS KARLEUSU ZENO I ONA JE IMALA KOMPLIKACIJE

 2. Onlythebravw

  07. 08. 2018. at 13:06

  Ova Beyonce da prestane sa tim glupostima. Samo je njeni crnci slušaju.

 3. Royal Bitch

  07. 08. 2018. at 14:20

  koliko zena smara i lupeta, nije humano

 4. Natasa

  07. 08. 2018. at 14:49

  Ma i oni su je provalili. zena skace sa trenda na trend prvo je bio feminizam da pokupi te poene pa se onda 2016 setila da je crnkinja pa je onda tu nesto izigravala, a ona inace nema dodira sa svojom karijerom samo otpeva odigra i uzme lovu, ona ima tim od 100+ ljudi koji joj smisljaju s v e apsolutno sve.

 5. k

  07. 08. 2018. at 14:54

  sad ce opet moci da uzme surogat majku za sledecu trudnocu kao sto je za prvu krisom imala. Ne daj Boze da “unistava” svoje telo tim postupkom. Snobovi.

 6. Una

  07. 08. 2018. at 16:54

  Ahaha ovih pet vise mene, ne zna se koja je veca glupaca.

 7. Una

  07. 08. 2018. at 16:56

  Ahaha, ovih pet odozgo, ne zna se koja je veca glupaca.

 8. Nina

  08. 08. 2018. at 18:08

  @k Ne znam, meni onaj trudnicki stomak koji su paparaci uslikali na plazi sa ljetovanja u Hrvatskoj 2011. godine itekako izgleda STVARAN.
  Ona da se plasila da unisti tijelo trudnocom ne bi nosila DVOJE DJECE odjednom u stomaku, tako da…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top