Prati nas

Beyonce suprugu oprostila prevaru!

Extra

Beyonce suprugu oprostila prevaru!

beyonce

(foto: Invision for Parkwood Entertainment)

Ceo svet raspravlja o tome da li je cela pompa oko promocije novog albuma Lemonade marketinški trik ili Beyonce zaista voli svog muža toliko da je prešla preko prevare?

Kao što svi znamo, novi album popularne pevačice je već visoko kotiran na svim svetskim top listama. Ceo album govori o neverstvu u braku i oproštaju koji jedna velika ljubav iziskuje.

Beyonce je sinoć započela svoju turneju u Marlins Park Stadiumu. Kao i uvek, fanove je ostavila bez daha nezaboravnim performasnom, kostimima i plesnim pokretima.

Za kraj spektakla, Beyonce je ostavila svoj najveći hit Halo iz 2008. godine. Pre nego što je poslednji put te večeri raspametila publiku snagom svog vokala rekla je sledeće: ” Ovu pesmu posvećujem svom predivnom suprugu. Mnogo te volim.” Kako je ova pesma ispevana u vreme najbezbrižnijih dana njihove ljubavi i govori o konačnom pronalaženju čoveka uz pomoć koga će moći da prebrodi sve što joj život spremi možemo samo da konstatujemo da se oreol koji je pronašla u vidu svog supruga nije ugasio, baš kao što kaže u jednom od stihova ove emotivne pesme.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Metalika

    28/04/2016 at 8:30 pm

    Nije ona pronasla nikakav oreol u njemu ona je pronasla pare i ogomnu moć koju on ima u muzickoj industriji da joj nije njega bila bi poznata isto koliko i ostale dvije clanice,a mozda i manje

  2. Andro

    13/06/2016 at 5:39 pm

    To su budalastine, pa Destiny’s Child je bio toliko popularan bas zbog Beyonce, ostale su uvek bile tretirane od strane publike kao “prateci vokali”

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top