Prati nas

Bivši muž Emine Jahović u zagrljaju mlade pevačice: Duet ili romansa?

Extra

Bivši muž Emine Jahović u zagrljaju mlade pevačice: Duet ili romansa?

Turski pevač Mustafa Sandal u javnosti je poslednjih godina poznat i kao bivši suprug Emine Jahović, a o njegovom privatnom životu ne prestaje da se spekuliše otkako se u februaru razveo od srpske pevačice.

On trenutno boravi u Londonu sa sinovima Yamanom Yavuzom, a na Instagramu je objavio fotografiju sa pevačicom i glumicom Serel Yereli, kojoj su 22 godine.

“Iz Londona s ljubavlju. Serel i ja nakon prijatne večere,” napisao je Mustafa uz selfi fotografiju koja je odmah pokrenula lavinu tekstova u turskim medijima, u kojima se spekuliše da su njih dvoje zajedno.

Serel je za turske medije potvrdila da su njih dvoje razgovarali o poslovnoj saradnji, te da su ranije dogovorili večeru u Londonu.

“Poslao mi je mejl pre nego što je došao. Nisam mogla da ga odbijem. Pričali smo o životu, o tome kako se ja snalazim u Londonu. I naravno o muzici, o čemu bi dvoje muzičara pričalo. Deca su mu predivna, bila je to baš prijatna večera, ne mogu ništa više da vam kažem. Pokušavam da izgradim karijeru ovde,” rekla je ona za Hurriyet, uz napomenu da njih dvoje neće sarađivati, niti snimati duet.

View this post on Instagram

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

Svemu ovom treba pridodati i činjenicu da je Sandal posle razvoda od Emine uplovio u romansu sa glumicom Ceren Hindistan, koja je neodoljivo podsećala na Jahovićevu.

Emina i Mustafa zvanično su se razveli 6. juna ove godine, nakon čega su saopštenjem medije obavestili o tome.

“Poštovani, od danas zbog naše dece Yamana i Yavuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje u mnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se u buduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja … zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno,” rekli su tada

Podsetimo, par je odlučio da se razvede u februaru, nakon 10 godina braka, a uprkos brojnim glasinama o nesuglasicama među njima, odlučili su da decu odgajaju zajedno.


1 komentar

1 komentar

  1. siki

    18. 11. 2018. at 00:55

    Znaci ne mogu da verujem da niste jos napisali da se andreana cekic razvodi!! Pisete svakakve gluposti, cak i o ovom turcinu a o andreani nista. Zar je moguce, da vi ti jos niste culi a ona je sama vec pre tri dana ako ne i vise objavila!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top