Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje

Objavljeno: 10.01. 12:55

Angelina Jolie (foto: Instagram/angelinajolie)

Angelina Jolie (foto: Instagram/angelinajolie)

Nakon što su se Angelina Jolie i Brad Pitt razveli, otpočeli su borbu za starateljstvo nad decom, a par se međusobno optuživao, kritikovao u javnosti, angažajući advokate i čitav tim stručnjaka po pitanju budućnosti porodice.

Pitt je čak bio optužen za nasilje nad sinovima, a sve vreme je zahtevao da deca budu zaštićena od medija. Iako se Angelina u početku nije slagala da se dokumenti o zapisima njihove dece zapečate, kako je glumac zahtevao od vrhovnog suda u Los Anđelesu, sada su se stvari ipak promenile.

U ponedeljak uveče bivši par je izdao prvo zajedničko saopštenje koje se tiče prava šestoro dece. Između ostalog navode: “Obe strane su potpisale dogovor prema kojem će se zaštiti sva prava dece i porodice, poverljivo čuvajući svu sudsku dokumentaciju, a biće angažovan i privatni sudija ukoliko bude potrebno doneti neophodne legalne odluke i na taj način olakšati razrešenje ovog procesa”, naveli su za CNN.

Pitt je ranije izjavio da Jolijeva nema ‘mehanizam za samokontrolu’, te je zato insistirao na potpunoj privatnosti kada su deca u pitanju. Za sada je starateljstvo pripalo glumici, ali im tek predstoje sudska veštačenja.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...