Connect with us

Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenjeExtra

Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Angelina Jolie (foto: Instagram/angelinajolie)

Angelina Jolie (foto: Instagram/angelinajolie)

Nakon što su se Angelina Jolie i Brad Pitt razveli, otpočeli su borbu za starateljstvo nad decom, a par se međusobno optuživao, kritikovao u javnosti, angažajući advokate i čitav tim stručnjaka po pitanju budućnosti porodice.

Pitt je čak bio optužen za nasilje nad sinovima, a sve vreme je zahtevao da deca budu zaštićena od medija. Iako se Angelina u početku nije slagala da se dokumenti o zapisima njihove dece zapečate, kako je glumac zahtevao od vrhovnog suda u Los Anđelesu, sada su se stvari ipak promenile.

U ponedeljak uveče bivši par je izdao prvo zajedničko saopštenje koje se tiče prava šestoro dece. Između ostalog navode: “Obe strane su potpisale dogovor prema kojem će se zaštiti sva prava dece i porodice, poverljivo čuvajući svu sudsku dokumentaciju, a biće angažovan i privatni sudija ukoliko bude potrebno doneti neophodne legalne odluke i na taj način olakšati razrešenje ovog procesa”, naveli su za CNN.

Pitt je ranije izjavio da Jolijeva nema ‘mehanizam za samokontrolu’, te je zato insistirao na potpunoj privatnosti kada su deca u pitanju. Za sada je starateljstvo pripalo glumici, ali im tek predstoje sudska veštačenja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top