Prati nas

Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje

Extra

Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje

Angelina Jolie (foto: Instagram/angelinajolie)

Angelina Jolie (foto: Instagram/angelinajolie)

Nakon što su se Angelina Jolie i Brad Pitt razveli, otpočeli su borbu za starateljstvo nad decom, a par se međusobno optuživao, kritikovao u javnosti, angažajući advokate i čitav tim stručnjaka po pitanju budućnosti porodice.

Pitt je čak bio optužen za nasilje nad sinovima, a sve vreme je zahtevao da deca budu zaštićena od medija. Iako se Angelina u početku nije slagala da se dokumenti o zapisima njihove dece zapečate, kako je glumac zahtevao od vrhovnog suda u Los Anđelesu, sada su se stvari ipak promenile.

U ponedeljak uveče bivši par je izdao prvo zajedničko saopštenje koje se tiče prava šestoro dece. Između ostalog navode: “Obe strane su potpisale dogovor prema kojem će se zaštiti sva prava dece i porodice, poverljivo čuvajući svu sudsku dokumentaciju, a biće angažovan i privatni sudija ukoliko bude potrebno doneti neophodne legalne odluke i na taj način olakšati razrešenje ovog procesa”, naveli su za CNN.

Pitt je ranije izjavio da Jolijeva nema ‘mehanizam za samokontrolu’, te je zato insistirao na potpunoj privatnosti kada su deca u pitanju. Za sada je starateljstvo pripalo glumici, ali im tek predstoje sudska veštačenja.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top