Connect with us

Brena kritikuje koleginice zbog stvari koje je i sama radila

Extra

Brena kritikuje koleginice zbog stvari koje je i sama radila

Volim, volim onu stvar... (foto: Facebook)

Volim, volim onu stvar… (foto: Facebook)

Jedan od najreprezentativnijih simbola bivše Jugoslavije, Lepa Brena, stekla je legendarni status prepoznatljivim vokalom, hitovima koji su pomerali granice jedne zemlje, ali i dugim nogama, atraktivnim izgledom, provokativnim spotovima i smelim tekstovima pesama. 

Ipak, ona smatra da su današnje zvezde u tome otišle predaleko. “Ta neka slatka erotika i slatka seksepilnost sa kojima sam uvek volela da se igram su se danas promenile u nešto agresivno”, poručila je pevačica u intervjuu za Exkluziv i prisetila se da je njen hit Mače moje za vreme u kom je snimljen bio isuviše nemoralan. 

Prisetimo se samo nekoliko stihova iz ove pesme koja, ruku na srce, ne zvuči ništa manje agresivno nego današnji hitovi. U njemu Brena vešto naglašava određene stihove koji mogu imati dvostruku konotaciju i pravi pauzu između nastavka koji donosi pravo značenje.

  • Mače moje, ti si Bog, ne znam šta bih ja bez tvog… bez tvog pogleda u očima…
  • Mače moje, moj si kroj. Volim, volim, volim tvoj… Nek tvoj pogled bude noćas moj…
  • Mače moje, moj si par. Volim, volim onu stvar… što tvom licu daje slatki čar…

https://www.youtube.com/watch?v=anl7EJ0XT0g

A ne treba zaboraviti ni druge ne-agresivne stihove kao što su Stavi mi, stavi mi stavi… na usne poljubac vreli ili sado-mazohistički spot za pesmu Robinja. 

Svi mi jako volimo Brenu, kao i spomenute pesme, ali one se baš i ne uklapaju u ono što je legendarna pevačica zamerila svojim koleginicama koje na sličan način intrigiraju publiku 30 godina kasnije.

https://www.youtube.com/watch?v=bU5cBrI34PM


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara