Connect with us

Brena kritikuje koleginice zbog stvari koje je i sama radila
Extra

Brena kritikuje koleginice zbog stvari koje je i sama radila

Volim, volim onu stvar... (foto: Facebook)

Volim, volim onu stvar… (foto: Facebook)

Jedan od najreprezentativnijih simbola bivše Jugoslavije, Lepa Brena, stekla je legendarni status prepoznatljivim vokalom, hitovima koji su pomerali granice jedne zemlje, ali i dugim nogama, atraktivnim izgledom, provokativnim spotovima i smelim tekstovima pesama. 

Ipak, ona smatra da su današnje zvezde u tome otišle predaleko. “Ta neka slatka erotika i slatka seksepilnost sa kojima sam uvek volela da se igram su se danas promenile u nešto agresivno”, poručila je pevačica u intervjuu za Exkluziv i prisetila se da je njen hit Mače moje za vreme u kom je snimljen bio isuviše nemoralan. 

Prisetimo se samo nekoliko stihova iz ove pesme koja, ruku na srce, ne zvuči ništa manje agresivno nego današnji hitovi. U njemu Brena vešto naglašava određene stihove koji mogu imati dvostruku konotaciju i pravi pauzu između nastavka koji donosi pravo značenje.

  • Mače moje, ti si Bog, ne znam šta bih ja bez tvog… bez tvog pogleda u očima…
  • Mače moje, moj si kroj. Volim, volim, volim tvoj… Nek tvoj pogled bude noćas moj…
  • Mače moje, moj si par. Volim, volim onu stvar… što tvom licu daje slatki čar…

A ne treba zaboraviti ni druge ne-agresivne stihove kao što su Stavi mi, stavi mi stavi… na usne poljubac vreli ili sado-mazohistički spot za pesmu Robinja. 

Svi mi jako volimo Brenu, kao i spomenute pesme, ali one se baš i ne uklapaju u ono što je legendarna pevačica zamerila svojim koleginicama koje na sličan način intrigiraju publiku 30 godina kasnije.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top