Prati nas

Britney dominacija: Pop zvezda će zarađivati 500 hiljada dolara po nastupu!

Extra

Britney dominacija: Pop zvezda će zarađivati 500 hiljada dolara po nastupu!

Pevačica se pojavila na minut pred fanovima Billboard

Britney Spears najavila je novi šou, sa kojim će od februara nastuapati u Park teatru u okviru Park MGM rizortau Las Vegasu.

Pop zvezda novu eru, pod nazivom Britney: Domination, najavila je paradom održanom u Gradu greha, kao i specijalnom video projekcijom na zidovima rizorta u kome će pop princeza nastupati.

“Srećna sam što se vraćam mom drugom domu, Las Vegasu! Radim na novom šou i jedva čekam da ga moji fanovi video. Biće zabavno da se opet nađem na sceni i jedva čekam da nastupam u Park teatru,” rekla je Spearsova u saopštenju za medije.

U društvu telohranitelja Park MGM

A novim nastupima, Britney će još jednom potvrditi svoju dominaciju među pop zvezdama: kako pišu američki mediji, ona će zarađivati 507.000 dolara po koncertu, a imaće i procenat od prodaje karata i robe sa njenim likom.

“Dogovor koji je njen tim sklopio sa Park MGM rizortom garantuje joj više od pola miliona dolara po koncertu, ali i veliku zarade od karate, robe sa njenim likom i drugih stvari. Britney je već dokazala da može da prodaje koncert za koncertom u Las Vegasu, što je njen tim iskoristio u novim pregovorima,” kaže izvor.

Do sada je najplaćeniji izvođač u Las Vegasu bila Celine Dion, koja po koncertu u ovom gradu inkasira 476.000 dolara.

Britney je do decembra nastupala sa šouom Piece of Me, koji je završen nakon četiri godine.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top