Prati nas

Britney Spears obeležava 20 godina hita ‘…Baby One More Time’

Extra

Britney Spears obeležava 20 godina hita ‘…Baby One More Time’

Kada joj je legendarni tekstopisac Max Martin pustio demo pesme …Baby One More Time, Britney Spears je odmah znala da će to biti hit. No, teško da je u tom trenutku mogla da sanja da će joj ona obeležiti karijeru i biti početak revolucije u pop muzici.

U novom intervjuu za The Guardian, 36-godišnja zvezda osvrnula se hit singl, koji ove godine slavi 20. rođendan. “Znala sam da je sjajna pesma. Bila je drugačija od svega tada i dopala mi se, no mislim da ne možete da znate kako će je ljudi doživeti,” ispričala je ona.

Numera je prvobitno ponuđena grupi TLC i pevačici Robyn, kao i bendu Five, ali svi su je odbili. Potom je stigla do Spearsove.

“Bila sam veoma mlada tada, pa sam na sastanku bila nervozna, ali Martin je bio divan i opušten,” opisala je prvi susret sa hitmejkerom, sa kojim i danas sarađuje. Numeru je snimila u njegovom studiju u Švedskoj.

“Bila sam zadivljena Štokholmom. Provela sam deset dana tamo, iako sam većinu vremena morala da provedem u studiju, pa nisam mogla da istražujem grad. To je bilo zabavan period,” priseća se Britney, koja je tada imala 16 godina.

Singl, koji prema rečima pevačice govori o “stresu kroz koji svi mi prolazimo u tinejdžerskim godianma,” prodat je u više od 10 miliona primeraka, a Spearsova je i dalje jedna od najtraženijih pevačica današnjice.


3 komentara

3 Comments

 1. Kit

  14. 08. 2018. at 13:35

  Nikoga ova raspala više ne zanima.

 2. Ana

  15. 08. 2018. at 14:05

  Legenda!

 3. Nina

  15. 08. 2018. at 22:12

  @Ana, svi mi znamo da se to odnosi na Beyonce.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top