Prati nas

Britney Spears zabranila alkohol na turneji

Extra

Britney Spears zabranila alkohol na turneji

Osim toga što neće smeti da piju alkohol, njoj bliski ljudi će biti podvrgnuti i testovima na droge.

Otkako se oporavila od nervnog sloma kojem je februara 2007. godine svedočio čitav svet, Britney Spears postala je pobornica zdravog života do te mere da je celoj ekipi zabranila zabave i alkohol na rasprodatoj svetskoj turneji.

Razlog tome je i navodno njena želja da ponovno zatrudni i dobije dete s novim dečkom Samom Asgharijem, pa želi da svi oko nje žive zdravim životom. Sem toga, zbog redovnih sudskih kontrola, ona u krvi ne sme da ima nedozvoljene supstance.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Pre nego što krene na turneju, njen tim je mora da ukloni alkohol iz svake sobe u hotelima u kojima će odsedati, a pre nastupa pevačici će moći da priđu samo odabrani. Tokom turneje osobe bliske njoj moraće da se pridržavaju strogih pravila, pa će pored toga što neće smeti da piju alkohol, biti podvrgnuti i testovima na droge.

“Britney se u ovom trenutku fenomenalno oseća i čini sve kako bi tako ostalo i u budućnosti,” govori izvor blizak popularnoj pevačici, koja uz Sama redovno trenira, a svoje treninge deli sa pratiocima na Instagramu.

1 komentar

1 komentar

  1. Onlythebrave

    11. 02. 2018. at 21:23

    It‘s Britney, bitch!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top