Prati nas

Britni Spirs: za advokate dva miliona evra?!

Vesti

Britni Spirs: za advokate dva miliona evra?!

Mora da su jako dobri kad ih OVOLIKO plaća. Naime, Britni Spirs je ovih dana dobila krajnje neobičan račun za advokatske usluge u poslednjih godinu dana koje joj je pružao tim koji čini čak sedamnaest pravnika.

Kao što znate pevačica je imala puno problema u poslednje vreme koji su završili na sudu, pa ovoliko angažovanje njenih advokata za život pevačice uopšte ne čudi. Da vas podsetim, prvo je na red došao razvod sa Kevinom Federlajnom, kad je svoju bivšu ženu hteo da “opelješi”, ali je na kraju izvukao “samo” milion dolara. Pih, sića! :)

britni-spirs4

Zatim je usledila borba oko starateljstva nad njihovom decom. Iako su svi procenili da zbog svog ponašanja, godinama neće moći da viđa svoje sinove, danas imamo situaciju da Kevin i Britni dele starateljstvo nad decom i da klinci trenutno, uz tatinu dozvolu prate mamu Britni na njenoj velikoj svetskoj turneji. Wow, pa izgleda da ti advokati stvarno nešto vrede… Ali, opet dva milona evra?!

brtni-spirs15 komentara

5 Comments

 1. [ivanaaa-x]

  26/03/2009 at 11:36 am

  to se zove bacanje para -.-

 2. MRVICA

  26/03/2009 at 11:52 am

  IMA SE – MOŽE SE…

 3. jovana

  26/03/2009 at 7:33 pm

  Napred Britney!

 4. jeckoo

  26/03/2009 at 8:34 pm

  Britney mi je uvek bila ok, ne toliko da sizim za njom i da kupujem njene cd-ove nego onako umereno, tako da mi je bas drago sto konacno izgleda da se malo pribrala, uostalom ko sto rece MRVICA da nema ne bi ni davala tolke pare.

 5. nikki

  26/03/2009 at 9:37 pm

  sta bi ja uradila sa tolikim novcem!!!tears……….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top