Prati nas

Ceca otkriva: Аnastasija uskoro snima prvu pesmu

Vesti

Ceca otkriva: Аnastasija uskoro snima prvu pesmu

(foto: Instagram)

Anastasija Ražnatović s vremena na veme obraduje pratioce na Instagramu interpretacijom nekog velikog hita. Kako je vremenom postala sve sigurnija sa mikrofonom, mnogi su se pitali da li će se i ona okrenuti pevačkoj karijeri. Njena majka, Ceca Ražnatović je u jednoj emisiji potvrdno odgovorila na to pitanje, pa je otkrila i da će njen prvenac izaći brže nego što smo mislili.

”Mnogo se spekulisalo o tome. Ja nijednom nisam rekla niti je ona rekla da je to spremno i da je to gotovo. Bili su odmori, ljudi koji se bave stvaranjem u našoj profesiji tek su se vratili. Oktobar mesec bi trebalo da bude mesec vraćanja u studio’’, izjavila je Ceca za Premijera Vikend Specijal.

Ona je ovom prilikom otkrila i da je znala da će Anastasija jednog dana krenuti njenim stopama, ali i da je sada pravo vreme za njenu prvu pesmu.

‘’Znala sam ja. Vremenom i što više bude uzimala mikrofon i pevala u društvu, sve će se više opuštati. Sada više nema tremu’’, kaže poznata pevačica.


3 komentara

3 Comments

 1. Lorka_

  09. 10. 2017. at 12:21

  Ima da pomete Karleusu iako mi ovako malo ogavna…

 2. V

  09. 10. 2017. at 16:07

  Još nam ova sa muškim glasom fali?

 3. Roxy❤️

  10. 10. 2017. at 17:27

  Bolje i muski glas nego raznorazne divče koje ni glasa ni pojma o pevanju. Mislim da ce pogresiti ako se upusti u te vode. U blatu koja je postala srpska estrada ima samo par zvezda, i puno sunda, fali puno toga sem jos pevacica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top