Prati nas

Darko Lazić: Ne daju i da vidim fotografije sa mesta nesreće

Vesti

Darko Lazić: Ne daju i da vidim fotografije sa mesta nesreće

”To može svakom da se desi, ne mora čovek da bude ni pijan”

Pevač Darko Lazić se nakon strašne saobraćajne nesreće nalazi na oporavku u jednoj banji, gde je imao prvi televizijski intervjuu. On je tom prilikom otkrio kako napreduje oporavak.

‘’Generalno se osećam mnogo bolje nego što sam bio, krenuli smo sa terapijama. Trebaće vreme da se ja oporavim, ali staću ponovo na noge i idemo dalje. Vežbe mi teško padaju, ali se trudim, znam da moram. Dosta ljudi dolazi, prijatelja, rodbine, svakog dana ima nekog’’, rekao je Darko i dodao da jedva čeka da vidi ćerku Lorenu:

‘’Nisam je video, uskoro ću je videti. Ja ću da je grlim i ljubim, mora prvo da joj neko kupi igračke jer ako dođe i nema igračaka biće problem’’, istakao je on:

On se osvrnuo i na to što će po drugi put postati otac i otkrio kada će se oženiti:

‘’Jedva čekam, Marina mi je rekla to kad sam izašao iz kome i dobro nisam ponovo pao u komu. Jedna lepa vest u ovoj gunguli. Nismo još odlučili za ime, imamo par u opticaju. Neću se oženiti u bolnici, biće vremena sledeće godine’’,  rekao je Darko.

On je priznao da je njegova još uvek zvanična supruga Ana Sević bila u bolnici i zvala ga kada je prešao u banju, a onda se osvrnuo i na samu nesreću te priznao da nije video slike slupanog automobila.

 ‘’Nisam video slike nesreće, nisu mi dali, svi su izbegavali da mi to pokažu. Ja se ne sećam i dalje šta se desilo. Posle operacije i na ovamo se sećam, a do tada, kako sam se slupao, kako sam dospeo u bolnicu, nemam pojma. Kajem se zbog svega, što sam se doveo do ove situacije, ali to može svakom da se desi, ne mora čovek da bude ni pijan. Nema kazne, koga sam ja ugrozio sem sebe? Ja sam sebe povredio i nikog više i nisam vozio u pijanom stanju, kao što se pisalo, ja sam zaspao od umora’’, rekao je za emisiju Premijera.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top