Prati nas

Darko Lazić se ponovo ženi

Vesti

Darko Lazić se ponovo ženi

Verenički prsten je platio čak 15.000

Darko Lazić i njegova nova izabranica Marina Gagić su zajedno tek par meseci, ali čini se da je pevač spreman da uplovi i novi brak. Domaći mediji su preneli ovu vest, nakon saznanja da je Darko već kupio verenički prsten od 15.000 evra.

“Darko i Marina u vezi su pola godine, ali njihov odnos od prvog dana je kao da su deset godina zajedno. Iako često kroz zajednička druženja spomene da je ona devojka njegovog života i da će se oženiti njome, nismo ga shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da se raspituje gde da nađe verenički prsten koji je drugačiji od svih ostalih koje je video i pitao najbližeg saradnika da krene sa njim u potragu”, rekao je izvor blizak pevaču, pa dodao:

“Verujem da ne postoji zlatara koju Darko sa svojim menadžerom nije obišao u tih nekoliko dana. Do najsitnijih detalja je gledao svaki prsten, tačno je znao šta želi, a šta ne. Ni mi koji ga dobro poznajemo nismo ga skoro videli tako uzbuđenog i srećnog. Izrazio je želju da na ruku svoje devojke stavi prsten koji nema nijedna druga i tada je izbor suzio na tri najlepša i, ruku na srce, najskuplja prstena”, priča izvor.

On dodaje i da je savršen prsten pronašao uz pomoć par članova iz Marinine porodice. On im je poslao fotografije, a oni su glasali koji im se najviše dopada. Izbor je pao na najskuplji prsten, koji košta čak 15.000 evra.

“Darko je čvrsto rešio da se sledeće godine oženi Marinom zbog čega će je do kraja godine zaprositi. Planirao je da to bude u novogodišnjoj noći i da kao verenicii obeleže početak 2019., ali ipak će biti ranije jer on ne može da se strpi”, kaže Darkov prijatelj za Alo.


1 komentar

1 komentar

  1. siki

    08. 10. 2018. at 13:10

    I sad ce joj biti bas iznenadjenje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top