Prati nas

Demi Lovato na rehabilitaciji

Vesti

Demi Lovato na rehabilitaciji

Donela ispravnu odluku Cindy Barrymore

Iako su kružile priče da Demi Lovato ne želi da ode na odvikavanje jer smatra da za tim nema potrebe, čini se da je ipak donela pravu odluku i otišla na rehabilitaciju odmah po izlasku iz bolnice.

Kako pišu strani mediji, Demi se na rehabilitaciju prijavila još tokom vikenda. “Demi je napustila bolnicu tokom vikenda. Dobiće trajnu negu u jednoj klinici za odvikaanje. Dok je bila u bolnici stalno je bila okružena prijateljima i porodicom koji su joj pružili podršku. Sve žele da Demi bude bolje što pre. Pred njom je dug put, ali se nadaju da će biti pozitivno,” kaže izvor blizak pevačici.

Zbog odvikavanja Demi i njen tim su do daljeg otkazali sve njene obaveze i nastupe. Nije poznato kada će se pevačica pojaviti u javnosti, ali prognozira se da su u pitanju meseci.

Ona se u ponedeljak oglasila prvi put nakon kobnog događaja, gotovo nedelju dana pošto je u nesvesnom stanju pronađena u svom domu u Los Anđelesu, zbog predoziranja nepoznatom drogom.

“Uvek sam bila otvorena kada je moje putovanje sa zavisnošću upitanju. Ono šta sam naučila jeste da ovo nije bolest koja jednostavno nestaje ili bledi vremenom. To je nešto što još uvek nisam prevazišla“, napisala je Demi u poruci, nakon čega se zahvalila Bogu, porodici, svom timu, osoblju u bolnici, ali i svim fanovima na divnim porukama punim podrške. Nakon toga je dodala:

“Sada mi treba vreme da se fokusiram na odvikavanje i put ka oporavku. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikad neće biti zaboravljena i jedva čekam dan kada ću reći da sam prešla na drugu stranu. Nastaviću da se borim.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top