Prati nas

Demi Lovato se oglasila prvi put nakon predoziranja

Vesti

Demi Lovato se oglasila prvi put nakon predoziranja

Pevačica je objavila dirljivu poruku na Instagramu

Demi Lovato je protekle dve nedelje provela u bolnici gde je lečena zbog predoziranja narkoticima. Kako prenose strani mediji, pevačica je konačno puštena iz bolnice, odakle će nastaviti lečenje u rehabilitacionom centru za zavisnike. A pre nego što ode u centar, Demi se prvi put obratila svojim fanovima.

Pevačica je na svojim društvenim mrežama objavila dirljivu poruku, kojim je fanovima poručila da se neće predati zavisnosti i da će nastaviti da se bori dok ponovo ne otrezni.

“Uvek sam bila otvorena kada je moje putovanje sa zavisnošću upitanju. Ono šta sam naučila jeste da ovo nije bolest koja jednostavno nestaje ili bledi vremenom. To je nešto što još uvek nisam prevazišla“, napisala je Demi u poruci, nakon čega se zahvalila Bogu, porodici, svom timu, osoblju u bolnici, ali i svim fanovima na divnim porukama punim podrške. Nakon toga je dodala i:

“Sada mi treba vreme da se fokusiram na odvikavanje i put ka oporavku. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikad neće biti zaboravljena i jedva čekam dan kada ću reći da sam prešla na drugu stranu. Nastaviću da se borim”, piše za kraj.

Pevačica je dobila veliku podršku svih fanova i kolega.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top