Prati nas

Drake ima tajnog sina

Vesti

Drake ima tajnog sina

Pusha T otkrio šokantne detalje o svom kolegi

Da li je pevač postao otac po prvi put? Boston Herald

Popularni reper Pusha T je ove nedelje objavio diss traku posvećenu kanadskom reperu Drakeu i  tom prilikom otkrio šokantne tajne iz njegovog privatnog života. Sudeći po stihovima pesme, reper ima tajnog sina.

Naime, Drake bi uskoro trebalo da izbaci svoju modnu kolekciju koju je uradio za Adidas. Iako ime ovog projekta još uvek nije otkriveno, Pusha T tvrdi da će se kolekciju nazvati Adinon po svom prvom sinu Adionisu kojeg je dobio pre par nedelja.

”I beba je umesana, ovo je dublje od repa. Pričamo o karakterima, hajde da se osvrnemo na činjenice. Ti kriješ dete, pusti tog dečaka da dođe kući”, sihovi su pesme pod nazivom The Story of Adinon.

Strani mediji su se momentalno bacili na posao i došli do novih informacija. Naime, majka ovog deteta je navodno glumica za filmove za odrasle Sophie Brussaux. Mediji su uspeli da saznaju i da je Drake finansira još od kada je saznao da je trudna i da ona i beba žive lagodnim životom u Francuskoj.

Izvor za TMZ dodaje i da Drake još uvek nije 100% siguran da je dete njegovo, ali namerava da u narednom periodu uradi DNA test. Isti izvor kaže i da je Drake već nameravao da otkrije ovu tajnu, ali u svom sledećem albumu.


2 komentara

2 Comments

  1. kleo

    31. 05. 2018. at 13:50

    tajni sin? sigurno je batman!

  2. Nina

    01. 06. 2018. at 12:22

    Prema vasim starim postovima to dijete je zaceto u januaru, a termin za porodjaj je bio u oktobru prosle godine, kako se onda moglo roditi prije nekoliko nedjelja ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top