Connect with us

Duran Duran stižu na Exit!

Događaj

Duran Duran stižu na Exit!

Na glavnoj bini Exit festivala 2012. nastupiće jedan od najvažnijih pop bendova svih vremena Duran Duran.

Sastav koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri prodao više od 80 miliona ploča i promenio živote milionima obožavatelja širom sveta ”Duran Duran” se vraća u Srbiju, nakon spektakularnog koncerta koji je 2006. godine održan u Beogradu, i to kao originalna četvorka, u sastavu John Taylor, Roger Taylor, Nick Roads i Simon LeBon, uz gitaristu Doma Browna.

Ovaj bend je tokom čitave svoje karijere bio poznat po svojim radijskim pop pesmama, elegantnom novoromantičarskom izgledu i glamuroznim i dekadentnim video spotovima, među kojima je poslednji, snimljen za pesmu Girl Panic krajem prošle godine i u kome se svetski top modeli – Jasmin Le Bon, Sindi Kraford, Naomi Kempbel, Eva Hercigova i Helena Kristensen pojavljuju kao članovi benda.

Sastav je tokom bogate karijere osvojio najvažnije muzičke nagrade, poput Gremija i Brit nagrada, preko nagrada MTV-ja i ‘Q’ magazina, sve do dve Ivor Novello nagrade, dok su im singlovi 14 puta bili na top 10 listi singlova u Velikoj Britaniji, a 21 put u Bilbordovih sto najboljih singlova.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
1 komentar

1 komentar

  1. Nikola

    31/03/2012 at 3:39 am

    Krivo mi je sto se neko bitniji nece pojaviti na exitu, sorry, ali da li danas jos IKO slusa Duran Duran ? Da li su popularni danas ? NE, prema tome… Mogli bi malo da dovuku ponovo Lily Allen, Guettu, nebitno, samo da je vise mainstream. Exit jeste posecen, ali ne onoliko koliko bi tek mogao biti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara