Search
Close this search box.

Počeo 13. EXIT!

Odlična svirka sastava Duran Duran
Sinoć je na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu otvoren 13. po redu muzički festival EXIT. Prvo veče obeležile su zvezde Main Stage-a Gossip i Duran Duran.
Najupečatljivi nastupi i najveći broj posetilaca EXIT-a sinoć je bio ispred Main Stage-a. Prvo smo slušali fenomenalnu Beth Ditto, koja je sa svojim bendom Gossip imala nastup za pamćenje. Neverovatna harizma i moćan glas učinili su da je zavolimo još više. Računa se i trud što je pokušala da nauči nekoliko srpskih reči i tako se još bolje poveže sa veselom publikom uzvikujući „Hvala“ i „Živeli“
Beth Ditto očekivano fenomenalna!
Nešto posle ponoći na binu su stupili rok veterani Duran Duran koji, na sreću nas posetilaca, kojih je bilo oko 20.000, apsolutno ničim nisu opravdali ovaj nadimak veterani. Odlična energija, zvuk visokog kvaliteta, i pevačke sposobnosti Simona Le Bona koje su i u njegovoj 53. godini na zavidnom nivou, nisu ostavile publiku ravnodušnom. Koncert je počeo Simonovim pitanjem „Šta ima?“ a zatim su usledili stari prepoznatljivi hitovi sastava kao što su Wild Boys, Hungry Like The Wolf i Rio koji su se smenjivali naizmenično sa novim pesmama sa poslednjeg albuma iz 2011. All You Need is Now, koje i dalje promovišu.
Simon u "razgovoru" sa publikom :)
Odličnu zabavu na ovogodišnjem EXIT-u nude i manje bine sa intimnijom atmosferom, razne druge zanimacije kao što su ekstremno spuštanje žicom, tako da je zabava zagarantovana. Narednih dana se nestrpljenjem se očekuju nastupi New Ordera, Erike Badu, Plan B-a, Guns’n’Roses i mnogih drugih, ali i veliki maskenbal koji je planiran za večeras, kako bi se obeležio još jedan petak 13. Lep provod želimo! :)
(foto: Exit Flickr / I.R. / Tracara.com)

POSLEDNJE VESTI