Večeras počinje Exit!

Danas u 19 časova otvaraju se kapije najboljeg evropskog festivala EXIT

U čast otvaranja, EXIT je pripremio na ovim prostorima neviđen audio-vizuelni spektakl, sa legendarnim Pet Shop Boysima u glavnoj ulozi, koji potpisuje svetska umetnica Es Devlin, čuvena po ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012. godine, ali i po dizajnu turneja najvećih svetskih zvezda, kao što su Kanye West, Muse, Lady Gaga, Shakira, Miley Cyrus

Pet Shop Boys pripremaju neviđenu ceremonija otvaranja EXITa – to nije samo koncert, to je mjuzikl, predstava, novi umetnički izraz. Program na Glavnoj bini festivala počeće u 20h, a otvoriće ga novi projekat Kojota iz Eyesburna, Hornsman Coyote. Nakon toga nas očekuje Energy opening by Balkanopolis, a potom scenu preuzima belgijski hit-mejker sa više od pola milijarde pregleda na Youtube kanalu i autor mega-zaraznih hitova Alors on Dance, Papaoutai i Formidable, Stromae. Na mt:s Dance Arenu dolaze hedlajneri vodećih svetskih festivala, proglašeni za najbolji novi elektronski sastav u 2013. godini, britanski dvojac DISCLOSURE, sa specijalnim šouom nazvanim WILD LIFE.

Još samo večeras do ponoći važe sledeće cene ulaznica za festival: cena ulaznice za EXIT 6.990 dinara, a za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 7.990 dinara, dok su dnevne ulaznice dostupne po ceni od 2.990 din.

Od četvrtka, 10. jula ulaznice za EXIT biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 11.990 dinara za EXIT, 16.980 dinara za EXIT AVANTURU, dok će 3.300 dinara iznositi dnevna ulaznica za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

Cena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 3390 dinara. Ova cena će važiti sve do 12. jula, nakon čega će ulaznice biti dostupne samo u Crnoj Gori.

Svi oni koji ranije dođu na festival, ne samo sutra, već tokom sva četiri dana, uživaće u Happy Hour festivalskoj ponudi, koja podrazumeva do 30% niže cene pića na šankovima do 21h.

Redakcija Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI