Prati nas

Edie Falco se u suzama seća Jamesa Gandolfinija

Video

Edie Falco se u suzama seća Jamesa Gandolfinija

Edie se još jednom oprostila od svog dragog prijatelja

Američka glumica Edie Falco na održanoj dodeli Emmy nagrada održala je govor u čast svog pokojnog kolege i prijatelja James Gandolfinija.

Edie Falco je na dodeli nagrada Emmy odala počast Jamesu Gandolfiniju, koji je preminuo pre nešto više od tri meseca. Edie i James su bili kolege, ali su postali bliski prijatelji zahvaljujući saradnji na seriji Porodica Soprano. Veoma popularna serija prikazivala se osam godina.

Glumica je u govoru posetice na dodeli nagrada podsetila da je James bio jedinstveni umetnik, ali i jedinstven čovek, topao i mio. Većina ga zna po ulozi iz poznate serije, od koje se on privatno potpuno razlikovao. Falco kaže da ga pamti kao porodičnog čoveka, koji bi uradio sve za svoju porodicu i prijatelje.

Gandolfini je osvojio tri Emmyja, kao i Edie, za ulogu u Porodici Soprano. Glumica je takođe rekla da je oduvek znala da Jamesu ne prija slava, ali da se nekako nosio sa tim. Bio je povučen. Pred kraj govora Edie je rekla da joj najviše od svega nedostaje onaj čovek koga publika nije upoznala, a to je njen bliski prijatelj Jim, sa kojim se družila deset godina.

Pogledajte govor u čast Jamesa Gandolfinija.

D. J. / Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Paka

  24/09/2013 at 10:34 am

  Ja iskreno prvi put cujem i za nju i za njega,a nisam gledao tu seriju tako da mi stvarno oproste svi sto to kazem mada mi puno nije ni interesantna ova vijest jer nisam upucen u ova desavanja.

 2. Kaya

  24/09/2013 at 10:40 am

  @Paka onda nisi trebao da stavljas tako glup komentar!

 3. buzz

  24/09/2013 at 12:54 pm

  divan govor

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top