Prati nas

Emina Jahović u vezi sa turskim milionerom?

Extra

Emina Jahović u vezi sa turskim milionerom?

Tek što se u javnosti stišala bura oko razvoda Emine Jahović Mustafe Sandala, turski mediji već pišu o pevačicinoj novoj romansi.

Prema neimenovanim izvorima, tridesetšestogodišnja pevačica u vezi je sa 17 godina starijim biznismenom Sadettinom Saranom već nekoliko meseci, ali ne želi da javnost zna za to. Sadettin je bivši menadžer fudbalskog kluba Fenerbahče, a danas predsednik Saran holdinga, a Emina i on se poznaju već nekoliko godina.

Turski paparaci već nekoliko nedelja u stopu prate Jahovićevu, ne bi li uspeli da je uhvate sa biznismenom, no to im do sada nije pošlo za rukom.

View this post on Instagram

A post shared by @sadettinsaran on

U petak popodne pevačicu je dočekala horda fotografa ispred frizerskog salona, u kome je provela gotovo tri sata. Na pitanje da li je u vezi sa Saranom, Emina nije htela da odgovori, već je samo ljutito proletela do svog automobila.

“Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete?,” bilo je jedno od pitanja postavljenih pevačici, ali je ona odabrala ćutnju kao odgovor.

Sa druge strane, Sadettin, koji je u braku bio već dva puta novinarima se obratio ali je odbio da odgovara na pitanja o privatnom životu.
3 komentara

3 Comments

 1. Minaž

  02. 09. 2018. at 15:31

  Emina Jahačica samo vreba bogate ne bi li nista radila. Leba bez motike.

 2. Jelena

  02. 09. 2018. at 15:43

  @Minaz, mrs u tri lepe.

 3. Nina

  03. 09. 2018. at 18:41

  Uf, prezgodan je.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top