Prati nas

Hot!

Enrique Iglesias doveo Arenu do usijanja!

(foto: Facebook Kombank Arena)

(foto: Facebook Kombank Arena)

Popularni latino zavodnik, Enrique Iglesias, sinoć je u okviru turneje Sex and love održao koncert za pamćenje i oduševio brojnu publiku u beogradskoj Kombank Areni.

Uprkos zakašnjenju od sat vremena, oko 10.000 najvernijih fanova je sa oduševljenjem dočekalo pop zvezdu. “Dobro veče! Hvala!”, rekao je na srpskom jeziku i koncert otvorio dobro poznatim hitom I’m a freak i odmah podigao publiku na noge koja je sa njim pevala u glas. Usledile su i novije, ali i one malo starije pesme poput Bailamos, I like how it feelsTakin’ back my love, Heartbeat, Bailando, Escape i drugi.

Žurka za pamćenje (foto: Facebook)

Žurka za pamćenje (foto: Facebook Kombank Arena)

Enrique je od samog početka koncerta pokušavao da ima što bliži kontakt sa publikom, te je u nekoliko navrata silazio sa bine i fotografisao se sa obožavaocima. U parteru se nalazila manja bina do koje je došao kako bi otpevao dobro poznatu baladu Hero. Najzanimljiviji trenutak je bio kada je izveo jednog dečka na scenu, koji mu se pridružio u izvođenju pesme Stand by me. Nakon toga su čak i nazdravili, a pevač je naučio još jednu reč na srpskom – živeli.

#Belgrade #serbia #thankyou !!!!

A photo posted by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Pored Enriqueove nepresušne energije i popularnih pesama, odličnoj atmosferi je doprinelo i dobro ozvučenje, bogata rasveta sa laserima, konfete u različitim bojama i ogromni beli baloni. Nakon više od sat i po vremena, na žalost fanova, pevač se svima zahvalio i zatvorio koncert numerom I like it. 

Nema sumnje da je Iglesias ispunio obećanje i beogradskoj publici priredio pravi muzičko-scenski spektakl. Njegova turneja se nastavlja u Rumuniji, Bugarskoj i Makedoniji, a mi se nadamo da ćemo ponovo imati priliku da ugostimo jednu od najvećih zvezda današnjice.

#thankyou #Belgrade #serbia

A video posted by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

2 komentara

2 Comments

  1. Ina

    11. 05. 2016. at 09:39

    MA BRAVO ! Posebno mi je drago zbog odaziva. Nije Srbija samo Saban i Farma!

  2. smile

    12. 05. 2016. at 19:12

    a Karleusa hoce 40.000 zena treba da se urazumi vidis da ni on nema toliko publike

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top