Prati nas

Farma 3: Čaj od uložaka i gastarbajterski život u Americi!

Farma 3: Čaj od uložaka i gastarbajterski život u Americi!

Farma postaje sve zanimljivija, što zbog dešavanja na imanju, što zbog otkrivanja detalja iz života farmera.

No, krenimo redom. Glumica Eva Ras dala je pevaču Hasanu Dudiću kutiju higijenskih uložaka, da sebi napravi čaj, pošto je izrazio želju da popije čaj od kamilice. Izgled kutije za uloške sa mirisom kamilice zbunio je glumicu Evu Ras, pa je umesto čaja iz ostave Hasanu donela uloške. Hasan nije ni primetio o čemu se radi sve dok nije otvorio kutiju i uložak uzeo u ruku. Iako nisu u najboljim odnosima, Hasan je prihvatio izvinjenje da glumica nije zlonamerno donela uloške.

Prošlonedeljni gazda, a ovonedeljni sluga Branislav Janković, pošto-poto želi da na farmi napravi akciju, nalik na onu u bosanskom rijalitiju. Pošto je video da se kod zvezde Granda Katarine Živković neće omrsiti, Bane je prešao na Nataliju Trik FX i manekenku Jelenu. Bane je počeo da sve više vremena provodi uz Nataliju i Jelenu, na šta se Katarina požalila ostalim farmerima da je izbegava. Zar nije čula Severinin stih “Udaraš čežnju, dušo!”? :)

Ekrem Jevrić otvorio je dušu farmerima i ispričao da je tri meseca pre farme izgubio posao. Otkrio je detalje o svom gastarbajterskom životu na englesko-srpsko-crnogorskom jeziku!


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. ho ho ho

  01. 10. 2010. at 12:58

  Ne volim opsirno da komentarisem al evo sada hocu.Ono sto je Bane radio u drugom showu ovde nece jer takve devojke kao tamo nisu usle na farmu. To sto radi sa Kacom mislim da ce mu biti minus jer sav zenski svet koji je osecajan,koji navija za ljubav, nece mu oprostiti sto je tako zeza. Da misli nesto ozbiljno sa Kacom, ne bi cutao dok je Baki, Natalija ili Jelena pljuju. Baki je ljubomoran sto se Kaci svidja Bane, Jelena je isto tako ljubomorna jer se njoj svidja Bane a Natalija????? Ne znam sta ona ima sa tim osim sto joj jasno da nije ona najlepsa na farmi nego Kaca. Ne navijam ni da Kaca pobedi al navijam da ostane na farmi duze od svih pomenutih. Nemam favorita al se nadam da ce ovog puta pobediti dobra osoba kao na primer Cobe, Renato,Aca,Lee Man.

 2. lepaPizza

  01. 10. 2010. at 16:26

  Ne seri

 3. car

  01. 10. 2010. at 18:30

  POBJEDNIK JE STOKA SA FARME AKO PREZIVI OVU PAPAZJANIJU OD NAVODNIH FARMERA*

 4. srna

  03. 10. 2010. at 00:12

  ovaj bane je takav seljak da je t strasno… pokusava samo da skrene paznju na sebe, i to je tako ocigledno a natalija i jelena su takve mucenice da ja ne mogu da verujem…. NATALIJI ONA STVAR IZ OCIJU VIRI, i ne bih vlela da sam na sanijevom mestu jer je ocigledno da se primila na baneta zestko… jelena je odvratna… kaca mi deluje u celoj prici ok, nije losa devojka, svideo joj se bane ali mislim da je ukapirala ciavu igru…tako da neka se zeza bar je u zizi interesovanja.. zorana i kaca do finala!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top