Folkerku napala žena! „Sram te bilo kradeš mi muža a imamo dvoje dece!“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kaća Živković je doživela ozbiljnu neprijatnost kada je ispred zgrade u kojoj živi sačekala jedna gospođa koja je napala jer se viđa sa njenim mužem.

Kako saznajemo, pevačica je bila toliko uznemirena da je na kraju završila na infuziji.

„Kaća je krenula na trening rano ujutru i kada je izašala ispred zgrade uputila se ka svojim kolima i ugledala je jednu ženu koja stoji bukvalno naslonjena na automobil. Kaća je prišla kolima i tada je doživela ozbiljan šok,“ počinje izvor i nastavlja:

„Žena je krenula da viče na nju i da joj dodeljuje razne epitete, sve vreme stojeći kod vrata vozača. Kaća je pitala o čemu se radi i zašto joj se obraća na taj način da bi joj ona rekla: ‘Sve znam, sve sam saznala, on mi je priznao sve. Sram te bilo, da kradeš tuđe muževe, pa zbog pevačice se sigurno neću razvesti, on me voli, zato i imamo dvoje dece, šta ti hoćeš, njegove pare, mislila si da možeš da se tek tako petaljaš u tuđe živote!’ Kaća je počela prvo da se smeje i pitala je ko njoj uopšte treba i ko je njen muž, ali ona je nastavila da je naziva pogrdnim imenima, i onda je Kaća baš izgubila živce i počela je i ona da viče.“

„Rekla joj da ne zna ko joj je muž, ali da i ako je vara to čini jer kući ima šizofreničarku, a zatim joj je zapretila da se odmah pomeri od njenog auta ili će da zove policiju”, priča Kaćina komšinica za „Star“ i dodaje:

„Kaća kaže da joj je pritisak skočio jer je shvatila da ima posla sa nekom ludačom. Niti zna ko je ona, niti ko je njen muž, nema devojka momka ni zauzetog ni slobodnog. Bilo je sramota jer su ljudi prolazili i gledali bledo, a onda je Kaća u jednom trenutku uhvatila za ruke i pokušala da je pomeri od auta. Tada je prišao komšija koji je šetao kera i rekao toj gospođi da je zvao policiju, tad je otišla, ali uz pretnje. Kaći je od stresa pozlilo i umesto na trening otišla je na infuziju. Uopšte ne zna ko je ta žena i ubeđena je da je sa nekim pomešala”, kaže pevačicina komšinica.

POSLEDNJE VESTI