Prati nas

Farma 3: Stefan napustio farmu u vanrednom izbacivanju!

Farma 3: Stefan napustio farmu u vanrednom izbacivanju!

U vanrednom izbacivanju koje se sinoć odigralo na farmi ispao je reper Stefan, koji je imao najmanje glasova publike. Iako je juče pobedio u duelu, Stefan se zadržao na imanju još samo jedan dan.

Izbacivanje je vodio Ognjen Amidžić, direktno iz kuće u Lisoviću. Svi farmeri morali su da se spakuju i da sačekaju sud publike. Ognjen ih je redom prozivao i pitao za mišljenje da li idu ili ostaju. Polovina je rekla da im je svejedno, ali je druga polovina priznala da bi voleli da ostanu kad su već stigli skoro do samog kraja.

Iako je izbačena farmerka Jelena Stožinić za gazdu postavila manekena Branislava Jankovića, kontrolu nad farmom preuzeo je mentor Proka. On je farmerima dodelio zadatke: Kaći je zapalo da dva puta dnevno riba muški i ženski toalet, dok će Jasmina Ana čistiti svinjac i hraniti svinje, Bata će prati sudove, Marijan i Limen će seći drva, Eva je zadužena za živinu, Vendi će dva put dnevno šetati magarca, Zorana će prati kupatilo, Bane će morati da donosi vodu, Aca je zadužen za krave i štalu, Jovana mora da pravi večeru farmerima, Peja je zadužen za ovce i koze, Boki 13 kuva kafe i čajeve, Baki pravi hleb, Natalija pravi ručak, dok Ekrem treba da pravi sir!9 komentara

9 Comments

 1. maca

  07/12/2010 at 2:24 pm

  cekam dan kada ce ispasti onaj silni makedonski pasha…ko njega ubaci da truje sve zivo

 2. car

  07/12/2010 at 2:31 pm

  ONO NI ZENSKO NI MUSKO ZASTICEN JE UGOVOROM I MOZE DA RADI STA HOCE* ONAKO NESTO NE RADJALO SE NI U GRADU A KAMO LI U PORODICI* AMIN***

 3. Dama U Crnom

  07/12/2010 at 2:55 pm

  Nekako me Bokijev izgled i ponasanje, iako se zaista uzdrzavam od neprimerenih komentara,poseca na ljude koji su nekada namenski “pravljeni”.za cuvanje harema, a zvali su se EVNUSI.Njihov opis postoji u mnogim knjigama svetske literature.Karakteristika im je bila bespolnost,u fizickom smislu,zelja i potreba za koriscenjem odece oba pola,spijuniranje,podvodjenje,lukavost, sve u cilju prezivljavanja.

 4. Mafijasica

  07/12/2010 at 3:34 pm

  Bravo Dama u crnom….jeste to je tacno on je zasticen ugovorom, sve je jasno kada kaca mora da riba gadni wc a boki da kuva chajeve jer nista ne radi tamo samo spava po cijeli dan.Koristi Ekrema i sprda se sa njim, malo je sve bzvz na farmi zto sto su neki ljudi zasticeni neki ne.Zasto niko ne reaguje kada se Boki kao pravi da mu zadruga salje poruke za Ekrema, to je ipak sprdnja sa njim i ponizavanje.Sada se Banetu okomio ima da ga izludi.

  Vendi i Bokica najveca dva zla, zajedno sa Bakijem koji umire od ljubomore sto ce pobijediti Ekrem….smeta mu sto nije glavni.

 5. ho ho ho

  07/12/2010 at 10:09 pm

  Nek mi kaze neko ako zna na koju gmail adresu se postavljaju farmerima pitanja. ono pitajfarmere…. Ne znam ostatak
  Hvala

 6. holi

  07/12/2010 at 11:15 pm

  pitajfarmere@-e sad znam da se završava-co.rs!A,da li je-gmail-ne mogu da se setim!

 7. Magazin

  08/12/2010 at 1:51 am

  Vendi i Ekrem su fantasticni. U zivotu se nisam nikad smejala kao sto sam smejala u nekim momentima Farme 3.

 8. car

  08/12/2010 at 2:49 pm

  VENDI I BOKACA 13 OD EKREMA PRAVE CIRKUSANTA U OVOM PINKOVOM CIRKUSU*

 9. ana

  15/12/2010 at 1:44 pm

  ekrem se pravi pudala jovana do bobede

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top