Search
Close this search box.

Finale farme nikad skandaloznije: Pobednica otkrila planove za budućnost

(foto: Screanshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screanshot)

Kao i ostali serijali i Farma 7 je bila puna svađa i fizičkih obračuna između farmera. Zbog toga ne treba ni da nas iznenadi žestoko finale.

Finalno veče bilo je burno na samom početku. Saška Karan se ponovo obračunala sa roditeljima Cece Jovanović pred svim gledaocima i prisutnim farmerima.

„Te devojčice je meni žao. Nju su roditelji napustili. Majka ju je napustila. Otac, kažu, siledžija. To je ona pričala. Ja to nisam pričala. To su njene reči“, pričala je Saška dok je Cecin otac vikao u kameru.

Kako je to izgledalo u studiju pogledajte ovde:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=csUP3W7wnS8

Nakon toga usledela je žestoka svađa između Lepog Miće i Kristine.

„Narode, ovaj ovde, Lepi Mića, on je makro i podvodi devojke. Ja to znam. Ne bih se više spuštala na nivo tog čoveka“, rekla je ona, na šta je Mića bez dlake na jeziku odgovorio: „Ko o čemu, k*rva o poštenju. Tako i Kristina koja se je*e u čm*r. Tamo se hvatala sa Filipom. To je Kristina Kika“, rekao je bivši farmer, a svađa se samo zahuhtavala.

Pale su svakakve uvrede, a onda je ustao i Nikola Lakić, kako bi odbranio žene.„Žao mi je što do sada nisam progovorio. Kristini svaka čast, a Miću sram bilo. Ima ćerku kući a tako priča ženama“, rekao je Nikola, a Lepi Mića je uzvratio: „Opa, posle 150 dana progovorio i Nikola. Sram te bilo. Meni to da kažeš? Kukao si mi tamo kao pi*ka jedna: ‘Hoću kući, hoću mami’, plačeš tamo. Sram te bilo“.

Međutim, Mića nije ratovao sam protiv Kristine i Nikole, već je na njegovu stranu stala Saška.„A da nije podvodio i tebe kad znaš“, upitala je Kristinu, koja se momentalno ućutala, pa je zato Mića odgovorio umesto nje: „Tebe sam je*ao u guzicu, klošarko jedna. Tata ti je makro“.

Celu svađu pogledajte ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=kRmKsoRUxCY

Zvezda večeri je definitivno bila Saška Karan, jer je nakon te svađe nasrnula i na Mikija Mećavu. Čim je stigao u studio, Saška ga je fizički napala. Obezbeđenje je momentalno reagovalo kako bi sprečili tuču.

„Ja sam u šoku! Ona nije normalna! Kada je izlazila sasvim normalno se pozdravila, a sada se ovako ponaša. Glumi ludilo“, prokomentarisao je Mećava nakon napada.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=177&v=VgsppUwgNfA

A nakon svih skandala, proglasili su i pobednika ove sezone. Pobednica Farme 7 je niko drugi do Jelene Golubović, koja je već pobedila u Farmi 5.

Kako su je mediji već prozvali kraljicom rijalitija, Golubovićka je negirala da će se pojaviti u novom rijalitiju jer želi da postane majka.

„Novi rijaliti ne planiram, jer želim da se ostvarim kao majka. Želim samo da se oporavim od Farme, a onda planiram bebu sa svojim dečkom“, izjavila je pobedinca i sebi dodala novu titulu – kraljica režije.

https://www.youtube.com/watch?v=YjZnLh2wUIU

POSLEDNJE VESTI