Prati nas

Farma: Firči novi gazda

Vesti

Farma: Firči novi gazda

Mina Kostić, koja je osvojila neverovatnih 97,37 odsto glasova u duelu sa Gagijem Đoganijem, postala je najveći favorit za pobedu druge sezone Farme! Pretpostavljamo da farmerima nije sve jedno što će Minu gledati verovatno do samog finala, jer su joj prošle nedelje dali najviše štapića.


Po napuštanju imanja Gagi je napisao oproštajno pismo u kojem je poručio bivšim cimerima da za ovonedeljnog gazdu postavlja Firčija. S obzirom na to da ga je bivši bubnjar grupe EKV najbolje razumeo, a uz to je i, kako Gagi kaže, najveći radnik na farmi, frontmen grupe Funky G smatra da Firči zaslužuje da po treći put gazduje farmom.

„Dobro došli u nedelju pakla” rekao je Firči posle ponovnog stupanja na tron, aludirajući na svoj prethodni mandat, kada je cimere namerno izgladnjivao. Taman kada su se svi uplašili da će ponovo ostati bez osnovnih namirnica za život, gazda im je obećao da će ove nedelje doneti sa pijace pune cegere. Međutim, rekao je da će sluge morati bezpogovorno da izvršavaju njegova naređenja. U suprotnom će svi farmeri ispaštati.

Jedna zanimljiva nedelja na Farmi je pred nama. :)

UPDATE: Kako se Firči jutros proveo na pijaci, pogledajte u video klipu. O bože, zaista sam ostala bez teksta koliko ljudi vole da mrze!

Hvala Ljiljani…


Loading...
306 komentara

306 Comments

 1. car

  07. 06. 2010. at 05:15

  RAKU ONAKO BIJESNA GLEDAM KAO COVJEKA TIJESNA PROGRAMIRANOG NA JA PA JA*TROSTRUKOG POSLANIKA GRADONACELNIKA SASLUSAVA NEKOLIKO SATI POLICIJA RADI PLJACKE U FIRMI GDJE ZDERE U UPRAVNOM ODBORU *NEKA IZRACUNA RACUNDZIJA KOLIKO JE TU ZAKACIO*

 2. jecka

  07. 06. 2010. at 14:40

  svi napolje… sem SAJKA!!! SAJKO DO POBEDE!!! on je mlad ,talentovan,pametan,vredan i vaspitan….. nije ni Dragana losa…. SAJKO UZMI 100.000 EURA!!!

 3. kale

  07. 06. 2010. at 21:32

  mENI JE SVE JEDNO KO CE UZETI NOVAC AKO TO NIJE MILOS.MOZE I SAJKO ZASTO DA NE MOMAK JE OK, LEP MLAD IMA TALENTA SVI GA VOLE BLAGO MAJCI STO GA IMA.

 4. kale

  10. 06. 2010. at 05:25

  svi ste nestali rekoste i utekoste,sram vas bilo i vas i Milosa on nije ni pokvaren koleko je halapljiv a vi slepi ili ste isti kao on nazalost to je sve jedno.
  Sad lajte ja zavrsavam sa vama i nedaj boze da vas sretnem nege.pip milos

 5. xyz

  13. 06. 2010. at 17:48

  Ma ti kalee nisi bas normalan ! milos ti je uzor! PUUUU BRE!

 6. DEMI

  21. 05. 2011. at 11:55

  Briga me!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top