Connect with us

Glumica priznala da se pretvarala da je njena kolegenica na koju neverovatno liči
Extra

Glumica priznala da se pretvarala da je njena kolegenica na koju neverovatno liči

Jessicu i Bryce obožavaoci često mešaju, ali njima to ne smeta (foto: AP)

Jessicu i Bryce obožavaoci često mešaju, ali njima to ne smeta (foto: AP)

Njih dve toliko liče da ih je ponekad veoma teško razlikovati. Jessica Chastain je čak priznala da se obožavateljima njene kolegenice Bryce Dallas Howard predstavljala kao ona kada bi joj prišli i pohvalili njen rad.

Smešna fotografija koju je Jessica podelila na svom Instagramu

Smešna fotografija koju je Jessica podelila na svom Instagramu

Jessica Chastain je priznala da se obožavateljima njene kolegenice Bryce Dallas Howard predstavljala kao ona kada bi joj prišli i pohvalili njen rad. Gostujući u emisiji Jimmy Fellona, glumica je o tome rekla: “Vozila sam se metroom i videla da me neki klinci, tinejdžeri, gledaju. Prišli su mi i upitali: ‘Izvinite, jeste li vi glumica?’ Rekla dam im da jesam, sva srećna što me je neko konačno prepoznao. Ali oni su nastavili sa komplimentima i ja sam im se uporno zahvaljivala i govorila koliko mi to puno znači. Sve do trenutka dok nisu rekli: ‘Da, Village je bio tako sjajan film'”. Govorili su naravno o psihološkom trileru iz 2004. godine u kome je glavnu ulogu igrala njena bliznakinja, Bryce. “Tada sam se zapitala”, nastavlja pruču o ovom iskustvu Jessica, “da li da im priznam istinu ili nastavim da se pretvaram da sam Bryce. Tako da sam se ipak odlučila za drugu opciju”. Kasnije je priznala da ponekad potpisuje i autograme sa imenom svoje kolegenice.

Everyone get it yet? : ) performance by #BryceDallasHoward not #JessicaChastain

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Zanimljivo je da su dve crvenokose glumice dobre prijateljice koje su zajedno glumile i u filmu Služavke iz 2011. godine, a ponekad vole da se udruže i prevare fanove. Tako je Jessica pre nekoliko meseci postavila video na svoj Instagram u kom je Bryce imitira sa velikim naorima za sunce, a da je ona, primećuje se tek kada ih skine. Ćerka proslavljenog reditelja Rona Howarda je o ovim komičnim situacijama zamene identiteta nedavno izjavila: “Svaki dan kada me neko pomeša sa Jess je dobar dan, jer je ona jedno od najlepših bića koje sam ja upoznala”.

Loading...
Pročitaj ceo tekst
Povezane vesti
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top