Prati nas

Ivan Marinković o žiriju Pinkovih Zvezdica:’Muzikalni ste do moga!’

Ivan Marinković o žiriju Pinkovih Zvezdica:’Muzikalni ste do moga!’

Strašni sud ( foto: Puls Online )

Strašni sud ( foto: Puls Online )

Ivan Marinković je na svom Facebook profilu zasuo nizom uvreda žiri Pinkovih Zvezdica.

Bivši Farmer i takođe bivši suprug Goce Tržan, koja se, između ostalih, nalazi u žiriju ovog takmičenja, izneo je prilično grubo svoj stav o neprofesionalnosti kako on kaže polupevačica koje sede u žiriju. Iz ovoga je samo izdvojio Hari Mata Harija. 

Poslušajte dečaka koji je briljirao u trećem krugu Pinkovih Zvezdica

Povod za ovaj verbalni napad bile su kritike žirija na račun Vladislave Jajčević koja je izvodila numeru španske pevačice Lus Kasal, za koju je, po njegovom mišljenju, jedino čula Jelena Tomašević. 

“Kad bi ovi iz žirija ‘Zvezdica’ znali kakva je pevačica Lus Kasal (a za njih je doktor muzike), ne bi očekivali da ova divna devojčica treba da se dere i peva kao ne znam koja naša, a dižu stolice na taktove pre nego što čuju nečiji glas. Pih! Muzikalni do moga”, napisao je aludirajući na Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović Milana Stankovića.

Da li je Ivan u pravu ili ne?


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. lalalla

  21/12/2014 at 11:18 am

  Da li neko moze da mi objasni zasto je ova bezlicna krmaca poznata?

 2. aaa

  21/12/2014 at 11:32 am

  hahaha… bitan je ovaj tip totalno, ali hajmo reći donekle u pravu, Milan Stanković čovjek koji pjeva “ljubice praviš mi zazubice” se nađe reći da je neka pjesma blesava i bez smisla i slično.

 3. Nebitno

  21/12/2014 at 11:32 am

  @lalalla
  Mislim da se zove Ivan, a preziva Bivsi Muz Goce Trzan, neobicno dugacko prezime, mora da glumi u spanskim serijama :D

 4. aaa

  21/12/2014 at 11:59 am

  btw. pa Goca je muzicirala do njegovog :P

 5. skandalka

  21/12/2014 at 12:16 pm

  Totalno u pravu, na stranu ko je i sta je i ciji je bivsi muz. Stolice se podizu na prvi takt, pamte se pojedinci koji se ni po cemu ne razlikuju od druge dece. Takminjenje namesteno, od pobednika i nagrade nista. Poznat scenario.

 6. Lungo mare

  21/12/2014 at 12:45 pm

  A ko bolje pozna bivšu ženu od bivšeg mužu?????
  Ja isto mislim da svi ti članovi žirija su loši sudci i neobrazovani i da su tu voljom gazde jer to mu je biće najeftinije.Šta treba gos Mitrović neki muzičko obrazovan profesor kad ima Šabana.Pa jbm-ti pita Popović Šabana jesi čuo za pjesmu TEMPERA ili znaš li ko je VANA…on onako činično . ja nikad čuo.Zar treba dalje.Čovjek živa legenda ,ali u svojemu sokaku sa svojim trilerima i sa svojim perikama i nema dalje.Nije Šaban jedini,mahom svi su nedorasli , ali eto rekoh to je po volji gazde.Mi gledamo i psiho profile ljudi,recimo Ilić pokušava uporno biti duhovit a opet živi antitalent.Haris Đžinović mjenja šešire i neskida i kad ide spavati što je opet jedan vid kompleksa, ma ko šta o njemu mislio,čovjek se jednostavno srami svoje figure i ćelavosti.Koriste termina tipa donje lage,gornje lage,trileri,capela i slične fraze a sami su sve to negdje zapamtili i čuli da bi svoju nestručnost prikrili .
  Obaraju kandidate jer dolaze iz krivi sredina pa makar pjevali bolje od drugi a BH uvijek u prednosti jer je odlično biračko tijelo…ono tipa lokal patrijotsko.Neću vređati nikoga dalje samo potvrđujem da bivši muž “pevačice” sa stomačićem zna najbolje vrline i mane.Ma ko može ozbiljno shvatit jednog Stankovića kad vizualno izgleda neozbiljan,kad crvenokosa dama stavlja akcenat na svoj šešit,cvijetić u kosi ili karnevalske cvike,kad stiska taster a čovjek nije niti krenuo,kad se prepucavaju između sebe a jadničak čeka oće li u baraž ili će ga proglasiti šupkom.O izrugivanju neću samo ću reći da bivši muž 100% dobro detektira ma ko šta mislio.

 7. Patriota

  21/12/2014 at 9:05 pm

  Covek u pravu od A do S,ne interesuje me ko je i sta je ali sve je pogodio. Devojcica je pokidala pesmu,ali jbg kao i u svemu u ovoj Drzavi,tako i u ovim takmicenjima,samo veze rade… cak nece deci ni frizure da naprave kakve oni hoce sve dok ne dodje mama,tata i daju 2000 din onda brale prave sta god pozelis,donekle izgleda veoma dobro razradjen posao…tugaa

 8. kokica

  22/12/2014 at 12:08 am

  KO-NJEMU-DAJE-PROSTOR-U-MEDIJIMA??? Iiiidi Mariiinko kopaj krompir negdje i opkrij se po usima, ni pameti, ni obrazovanja, ni kulture, amaaan za boga milog nicega nema… rupa bez dna breeee!!!!! FUJ

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top