in

Bivši muž Goce Tržan joj traži 20.000 evra, a ona mu preti zatvorom


(foto: Instagram/Screenshoot)

Bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković trenutno učestvuje u rijaliti programu Parovi, gde je jednom prilikom izjavio da mu pevačica duguje 20.000 evra. Iako inače ne razgovara o bivšem suprugu, ovog puta je napravila mali izuzetak.

“Bilo bi dobro da moje ime izbaci iz usta. Hajde malo da narod čuje ko je Ivan Marinković. Čovek koji nikad ništa nije uradio u svom životu osim što je dane provodio po kladionicama, krao paštetu i dobijao batine na ulicama. Bolje neka priča o tome“, započela je svoju priču  poznata pevačica.

Ona je potom otkrila da Marinković već godinama ne plaća alimentaciju za ćerkicu Lenu, dodajući da ne zna ni koja joj je omiljena boja pa čak ni koj broj cipela nosi.

“Dve godine se nije pojavio na sudu. Pre nekoliko dana su ga iz Parova odveli na suđenje zbog neplaćanja alimentacije detetu. Šest godina ni dinara nije dao za Lenu. Dve pravosnažne presude imam kojima mogu da ga oteram u zatvor, ali ne želim da padam na njegov nivo. Zato mu je pametnije da začepi gubicu“, poručila je Goca Tržan.