in

Gocu Tržan maltretiraju prijatelji bivšeg supruga


Goca Tržan ne može da se otarasi bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji je pljuje i vređa u svakog dana na televiziji, a sada se ona bori i sa njegovim prijateljima, koji je opsedaju.

Pevačicu non-stop zovu drugovi njenog bivšeg muža i mole je da ne napušta stan u Mirijevu jer bi to bio Marinkovićev kraj. Ako bi, kao što je obećala, izašla iz te nekretnine, Ivan bi bio uništen za ceo život. Ne bi imao da plaća 500 evra ratu za kredit, pa bi ostao i bez tog stana, ali i bez roditeljskog, na koji je stavljena hipoteka, piše Kurir.

„Goca nema mira! Prvo od nekadašnjeg muža, a sada i od njegovog okruženja. Bukvalno je maltretiraju pozivima i porukama. Oni su se zabrinuli jer znaju da Ivan nema para ni za hleb, a kamoli za ostatak tog kredita. Nekoliko njegovih ortaka je preklinjalo Gocu da promeni odluku i ostane u stanu,“ kaže naš izvor blizak pevačici i nastavlja:

„Goca nije želela da ih sluša. Rekla im je da ona više neće biti idiot i da samo želi da se skloni odatle jer tada niko neće moći ni za šta da joj prigovara. Međutim, momci su bili uporni,“ otkriva naš izvor i dodaje da pevačica već neko vreme traga za novim stanom.

loading...