Prati nas

Jennifer Aniston 25 godina od premijere Prijatelja: Kao da je bilo juče!

Extra

Jennifer Aniston 25 godina od premijere Prijatelja: Kao da je bilo juče!

Nakon dvadeset pet godina popularnost kultne serije ne opada!

Jennifer Aniston u novom intervjuu govorila je o ulozi u seriji Dumplin’ , ali se i prisetila momenata sa snimanja serije Prijatelji, koja je sa emitovanjem počela 22. septembra 1994. godine, od čega je prošlo dvadeset pet godina.

Prošlo je toliko puno vremena, moj mozak još to ne može da obradi” , izjavila je četrdeset devetogodišnja glumica, koja je objasnila da se svega seća kao da se dogodilo juče i da joj je prosto neverovatno da je vreme tako brzo proletelo.

Jako je čudno jer imam osećaj kao da se dogodilo juče. Stvarno je tako. Kao da smo juče svi sedeli zajedno i gledali premijeru pilot epizode. Ne verujem da je prošlo dvadeset pet godina” , obrazložila je.

Serija je svoje emitovanje završila nakon deset sezona, krajem maja 2004. godine, a i danas uživa ogromnu popularnost nebrojano mnogo fanova širom sveta. Netflix je na svom sajtu nedavno stavio 1. januar 2019. godine kao  poslednji datum do kog će serija biti dostupna, a nakon burne reakcije fanova obaveštenje je uklonjeno. Netflix je kasnije na tviteru potvrdio da će serija biti dostupna za gledanje i naredne godine.

Izvor unutar kompanije potvrdio da je Netflix morao da plati dodatnih sto miliona američkih dolara kako bi otkupio licencu za prikazivanje serije i tokom naredne godine. Po pređašnjem ugovoru, kompanija je do sada plaćala samo trideset miliona dolara vlasniku autorskih prava serije, WarnerMediji. 


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top