Prati nas

Kad Opra zaplače…

Vesti

Kad Opra zaplače…

Iako je u svojim emisijama mnoge svoje selebriti sagovornike naterala da zaplaču kada pričaju o svojoj intimi, sada se to desilo i njoj samoj. Pričamo o voditeljki Opri Vinfri.

Tokom intervjua sa Barbarom Volters Opra je zaplakala kad je upitana o prijateljstvu sa Gejl King. Podsećanja radi, tabloidi su još pre par godina pokrenuli priču da su Opra i njena nerazdvojna prijateljica Gejl zapravo lezbejke, što su obe više puta demantovale.

Ovoga puta Opra je još jednom rekla da je ta priča glupost, da ona nije lezbejka, niti da bi imala razlog da laže o svojoj seksualnoj opredeljenosti. Opra se već decenijama nalazi u vezi sa biznismenom Stendmanom Grahamom.

Voditeljka je zaplakala kada je govorila o bliskom prijateljstvu sa Gejl i kada je izgovorila da je Gejl majka koju ona nikad nije imala, sestra koju bi svi poželeli, prijateljica koju svako zaslužuje.

Intervju u celosti se prikazuje danas.

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. white lioness

  09/12/2010 at 1:43 pm

  A što ona ima tolike podočnjake?

 2. car

  09/12/2010 at 2:02 pm

  PODOCNJACI SU PRIJE OD LOSIH BUBREGA NEGO OD PLACA*

 3. white lioness

  09/12/2010 at 2:14 pm

  Nisam ja ni mislila da su od plača, ona ih već godinama ima, ali ih vrlo loše prikriva. Čudi me da je nemoćna po tom pitanju.

 4. Kraljica mature

  09/12/2010 at 2:35 pm

  Opra je ubedljivo najbolja voditeljka svih vremena.Njene emisije sigurno ne bi bile toliko uspesne da ona nema emocija koje javno ispoljava.Za razliku od nasih isfoliranih,namestenih i vestackih voditeljki,koje uzdisu u emisijama jer ne znaju tacno ni pravilno disanje,Opra je opustena,prirodna i emotivna osoba,koja se poistovecuje sa sagovornicima i publikom.To je jedna zena-zmaj.Glupo mi je sto se neki bave njenim podocnjacimaod placa,a ne mogu da udju dublje u temu.

 5. Inna

  09/12/2010 at 2:57 pm

  Doslo je vreme da zena ne sme da ima najbolju prijateljicu, niti muskaraca prijatelja – odmah ih proglase za gej par.
  Inace,vidljiv je kontrast izmedju Barbare, koja je hladna i neosetljiva (Oprine emocije je uopste ne doticu) i Opre, koja je u svojim emisijama uvek puna emocija za svoje goste.

 6. white lioness

  09/12/2010 at 10:31 pm

  Niko se ne bavi njenim podočnjacima od plača, ja sam samo pitala od čega ih ima. A znam da ih imam zato što je već godinama gledam i o njoj baš ništa loše ne mislim. To što sam pitala nije bilo glupo nego radoznalo.

 7. cindarella

  10/12/2010 at 7:25 am

  Inna: da je doticu Opra ne bi zaplakala! Sta? Trebala je i ona sa njom zajedno da place?Skroz ne profesionalno!A Opra vodi sasvim drugi tip emisije od Barbare, tako da ne mozes da ih poredis!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top