Kako je Oprah Winfrey izgubila 18 kilograma bez odricanja od hrane?

Oprah je je uspela da izgubi skoro 20 kg jedući sve (foto; Wenn)

Najpoznatije TV lice Amerike, Oprah Winfreyuspela je da redukuje svoju kilažu kao od šale, ne odričući se pritom ni takosa ni testenina.

Prošlog oktobra, ona je postala portparol Weight Watchers-a, nakon što je kupila 10% akcija pomenute kompanije. Sada, posle nešto više od godinu dana, Oprah se pojavila u dve nove reklame u kojima je reč o čuvenoj dijeti koju praktikuje kao i fitness kompaniji koju podržava već dugi niz godina.

Winfreyeva kaže da je za gubitak čitavih 18 kilograma zaslužna fleksibilnost koja karakteriše ovaj tip dijete: “Jela sam šta god sam poželela. Takose, pastu… Ni u jednom trenutku nisam ostela da mi je nešto uskraćeno“, izjavila je ona dok je uživala u čaši vina i tanjiru prepunom ugljenih hidrata sa svojim prijateljima.

U drugoj reklami, akcenat je na njenoj mogućnosti da uskladi zdrav način života i zadovoljstva u kojima voli da uživa. Oprah je objasnila: “Kao i svi, želim da živim život u potpunosti. Ispunjena sam srećom jer živim život koji želim. Puna energije koja dolazi od dobrog zdravlja. Život ispunjen hranom koju volim, a u Weight Watchers-u ne moram da biram između gubitka težine i dobrog života“.

O njenoj težini decenijama se govorilo u javnosti, pa su i dijete neretko bile tema njenog The Oprah Winfrey showa. a 2009. godine u intervjuu za O magazine je izjavila: “Nije mi cilj da budem mršava. Cilj mi je da mi telo bude snažno, zdravo i fit, da bude to što jeste. Moj cilj je da naučim da prihvatim ovo telo i budem svakoga dana zahvalna na onome štp mi je pružilo”, rekla je čuvena voditeljka.

Za više informacija o ovom režimu ishrane, zapratite slavnu voditeljku na društvenim mrežama i tako obezbedite sebi dnevnu dozu veoma korisnih saveta kada je gubljenje kilograma u pitanju.

Povezane vesti

Back to Top