Kako je Oprah Winfrey izgubila 18 kilograma bez odricanja od hrane?

Oprah je je uspela da izgubi skoro 20 kg jedući sve (foto; Wenn)

Najpoznatije TV lice Amerike, Oprah Winfrey, uspela je da redukuje svoju kilažu kao od šale, ne odričući se pritom ni takosa ni testenina.

Prošlog oktobra, ona je postala portparol Weight Watchers-a, nakon što je kupila 10% akcija pomenute kompanije. Sada, posle nešto više od godinu dana, Oprah se pojavila u dve nove reklame u kojima je reč o čuvenoj dijeti koju praktikuje kao i fitness kompaniji koju podržava već dugi niz godina.

Winfreyeva kaže da je za gubitak čitavih 18 kilograma zaslužna fleksibilnost koja karakteriše ovaj tip dijete: „Jela sam šta god sam poželela. Takose, pastu… Ni u jednom trenutku nisam ostela da mi je nešto uskraćeno„, izjavila je ona dok je uživala u čaši vina i tanjiru prepunom ugljenih hidrata sa svojim prijateljima.

U drugoj reklami, akcenat je na njenoj mogućnosti da uskladi zdrav način života i zadovoljstva u kojima voli da uživa. Oprah je objasnila: „Kao i svi, želim da živim život u potpunosti. Ispunjena sam srećom jer živim život koji želim. Puna energije koja dolazi od dobrog zdravlja. Život ispunjen hranom koju volim, a u Weight Watchers-u ne moram da biram između gubitka težine i dobrog života„.

O njenoj težini decenijama se govorilo u javnosti, pa su i dijete neretko bile tema njenog The Oprah Winfrey showa. a 2009. godine u intervjuu za O magazine je izjavila: „Nije mi cilj da budem mršava. Cilj mi je da mi telo bude snažno, zdravo i fit, da bude to što jeste. Moj cilj je da naučim da prihvatim ovo telo i budem svakoga dana zahvalna na onome štp mi je pružilo“, rekla je čuvena voditeljka.

Za više informacija o ovom režimu ishrane, zapratite slavnu voditeljku na društvenim mrežama i tako obezbedite sebi dnevnu dozu veoma korisnih saveta kada je gubljenje kilograma u pitanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI