Connect with us

Kakav verenički prsten nosi Kelly Osbourne?
Extra

Kakav verenički prsten nosi Kelly Osbourne?

Pored zaslepljujućeg vereničkog prstena, savršen manikir pada u drugi plan!

Kao ni većina stvari vezanih za porodicu Osbourne, ni verenički prsten nedavno verene Kelly nije uobičajen!

Nakon što je neko vreme od medija krila činjenicu da ju je zaprosio dečko Matthew Mosshart, Kelly Osbourne je konačno spremna da sa javnošću podeli detalje ovog srećnog događaja i da se, što je još važnije, pohvali svojim vereničkim prstenom.

Voditeljka emisije Fashion Police nedavno je na društvenoj mreži Instagram pokazala svoj sveže urađeni manikir, i tom prilikom nas zaslepela svojim prelepim novim prstenom! Ovaj komad nakita je veoma specijalan i zato što sa sobom nosi emotivnu vrednost za slatku rok princezu.

Kelly je objasnila da je prsten dizajniran tako da izgleda identično kao minđuša koju je njen otac, Ozzy Osbourne, svojevremeno nosio dok je ona bila devojčica.

Sećam se da sam pružala prstiće ka njegovom uhu kada sam bila mala i govorila- Jednog dana ću imati takav prsten. I evo, sada ga imam!” ispričala je Kelly u intervjuu za Hello! magazin.

Srećni par je potvrdio vesti o veridbi čitavih sedam meseci nakon što su počela šuškanja o tome kada su u januaru zajedno otišli na  odmor.

U.H.N. / Tracara.com

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Jovan

    23/07/2013 at 10:23 am

    Meni pre nekako manikir zaslepljuje, a prsten pada u drugi plan. xd

  2. ZaZarazna

    23/07/2013 at 11:18 am

    Škrabanje i napadno ukrašavanje noktiju je jezivo i ružno, odaje da je reč o jeftinoj i nesvesnoj osobi..ciganska posla.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top