Prati nas

Katy imitira muža!

Vesti

Katy imitira muža!

Katy Perry (Kejti Peri) će ove nedelje biti gost voditelj u američkoj emisiji Saturday Night Live, te će se shodno tome pojaviti u više humorističkih skečeva.

U promotivnom snimku koji je juče objavljen, Katy imitira svog muža, glumca i komičara Russella Branda (Rasela Brenda) a da li će se on naljutiti – ostaje nam da saznamo tek nakon emisije. Ovo nije prvi put da Katy gostuje u ovoj emisiji. U prošlogodišnjem skeču, Katy je izazvala dosta polemike jer se pojavila kako bebisiterka sa majicom na kojoj je Elmo, lik iz Ulice Sezam. Naime, pre nego što je ona gostovala u ovoj emisiji, njen segment iz dečije serije Ulica Sezam je cenzurisan jer ona nije bila prikladno obučena.

Muzički gost u ovoj emisiji će biti Robyn (Robin) koja je bila podrška Katy Perry na njenoj turneji. Pogledajte promo video.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Tina

  09. 12. 2011. at 10:21

  Uz duzno postovanje ali Rasel je tako cudan i unezveren, meni uopste nije smesan. Glumac bi mozda bio dobar al komicar tesko.

 2. Love

  09. 12. 2011. at 18:40

  Slatko…Ne verujem da ce Rasel ljutiti.:-}

 3. kocaeli

  10. 04. 2013. at 05:03

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top