Prati nas

Katy pobegla od bivšeg muža!

Vesti

Katy pobegla od bivšeg muža!

Čim je ugledala Russela, Katy prekinula romantičnu večeru sa novim dečkom i pobegla

 

Poznato je da Katty Perry i Rusell Brand nisu u najsjajnijim odnosima od razvoda, a pevačica je to još jednom dokazala pobegavši iz restorana, kada je ugledala bivšeg supruga.

Naime, prema rečima očevidaca, Katy je bila na romantičnoj večeri sa novim dečkom John Mayerom, kada se iznenada u istom restoranu pojavio i njen bivši suprug, komičar Russel Brand.

“Sakrila se ispod stola kad je ugledala Russella. Kad je otišao u drugi deo restorana, John je ostavio novac na stolu, pa je par izašao na zadnja vrata, gde ih je čekao automobil. Po svemu sudeći, Russell nije ništa vidio, ali zato jesu svi drugi u restoranu“, rekao je jedan od gostiju restorana za The Sun.

Ovo nije prvi susret nekadašnjih supružnika od razvoda. Pre mesec dana, oboje su viđeni na utakmici Lakersa u Los Anđelesu: i Katy i Russel bili su u VIP loži, ali nisu razmenili ni jednu jedinu reč.

F.Y./Tracara.com
Foto: Spinsouthwest.com4 komentara

4 Comments

 1. Tina

  13/11/2012 at 12:31 pm

  pa sta, njena stvar.

 2. kim

  13/11/2012 at 12:42 pm

  Ja nekada kada sretnem i bivsek momka sa koijeme sam u ok odnosima bih da ga izbegnem,a ne muza koji preko advokata zeli da mi uzme pola onoga sta sa zaradila,a znamo svi koliko se mucila isla na turneje nastupala,pesma za pesmeom zadnjih par godina.

 3. Coffee_fan

  13/11/2012 at 3:02 pm

  Ma jeeesteee,ispod stola!Svasta.

 4. Tamaraaa

  07/01/2013 at 2:09 pm

  HAHAHA,Ma kao nije nista video! HAHAHAAH

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top